Forum Virium Helsinki uudisti nettisivut

Artikkelikuva: Forum Virium Helsinki uudisti nettisivut

Uusilla nettisivuilla panostettiin saavutettavuuteen, asiakaslähtöisyyteen ja raikkaaseen ilmeeseen.

Forum Virium Helsinki on uudistanut nettisivunsa. Uusilla sivuilla navigaatiota on selkeytetty ja saavutettavuus on huomioitu kaikissa kohdissa. Sivusto toimii aikaisempaa nopeammin.

Älyliikenne, Data ja Fiksu kaupunki ovat Forum Viriumin ohjelmakokonaisuuksia, joiden ympärille innovaatioprojektit rakennetaan. Nyt kukin ohjelmakokonaisuus on saanut omat esittelysivunsa.

Loimme esittelysivut myös tärkeimmille kohderyhmillemme yrityksille, projektikumppaneille ja Helsingin kaupungille. Näillä sivuilla kerrotaan miten kukin voi Forum Viriumin palveluista hyötyä ja miten kanssamme pääsee yhteistyöhön kehittämään tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja.

Uudelle sivustolle tuotiin 1500 artikkelia vanhalta nettisivustolta. Julkaisujärjestelmä on WordPress. Uudella sivustolla on myös automatisoitu uusia toimintoja. Kun esimerkiksi Forum Virium Helsinki lataa uuden videon Youtube-kanavalleen, se ilmestyy automaattisesti myös nettisivuillemme.

Uudistuksen toteutti helsinkiläinen digitoimisto Alfons Digital. Liikenne uusilla nettisivuilla on lisääntynyt verrattuna viime vuoteen. Nyt sivuilla on noin 11 000 käyntiä kuukaudessa.

Lisätietoa

Tietohallintojohtaja Juhani Kantola

Juhani Kantola
Tietohallintojohtaja
+358 40 167 7676
juhani.kantola@forumvirium.fi

Lue myös