Ilmoituskanava

Ilmoita epäkohdasta

Jos olet Forum Virium Helsingin nykyinen tai entinen työntekijä, harjoittelija, asiakas, toimittaja tai muuten tekemisissä kanssamme, voit oheisella lomakkeella ilmoittaa meille epäkohdasta.

Jos olet huomannut epäeettistä tai laitonta toimintaa Forum Virium Helsingissä, kerro meille mahdollisimman tarkasti milloin havainto on tehty ja missä yhteydessä. Voit tehdä ilmoituksen nimettömästi, mutta jos haluat että vastaamme sinulle, ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Henkilötietojen käsittelyn laillinen peruste on rekisterinpitäjän oikeutettujen etujen toteuttaminen ja hyvän hallintotavan (sekä sääntöjen ja lakien) noudattaminen. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä rekisteriselosteestamme.

Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja puolueettomasti. Ilmoituksia käsittelevät Forum Virium Helsingissä ainoastaan toimitusjohtaja, hallinnon ja hankevalmistelun johtaja, tietohallintojohtaja sekä talous- ja henkilöstöpäällikkö. Tapaukset raportoidaan tarvittaessa soveltuvalle viranomaiselle ja ryhdymme nopeasti toimenpiteisiin epäkohtien korjaamiseksi.

Huomioithan, että Ilmoituskanava ei ole tarkoitettu työsuhteen epäkohtien käsittelyyn. Työsuhteen kysymyksissä tulee ensisijaisesti olla yhteydessä omaan esimieheen tai luottamushenkilöihin.

Vältä ilmoituksessa arkaluontoisia henkilötietoja kuten esimerkiksi:

  • rotu tai etninen alkuperä
  • poliittinen mielipide
  • uskonnollinen vakaumus
  • ammattiliiton jäsenyys
  • terveystieto
  • seksuaalinen suuntautuminen tai käyttäytyminen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vastausta odotetaan
Haluatko, että palaamme asiaan? Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi edellisiin kenttiin jos haluat, että vastaamme sinulle.