Rekrytointi – Tule meille töihin!

Etsimme jatkuvasti innovatiivisia asiantuntijoita ja muita eri osaamisalueiden ihmisiä mukaan dynaamiseen joukkoomme.

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin omistama, voittoa tavoittelematon innovaatioyhtiö, jossa työskentelee 55 huippuasiantuntijaa. Katso tältä sivulta avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus!

Forum Virium Helsinki asiantuntijat

Työ Forum Virium Helsingissä

Tarjoamme työntekijöillemme viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa ja kiinnostavan näköalapaikan Helsingin ja koko Euroopan älykaupunkikehitykseen. 

Yhteiskehitämme tulevaisuuden älykaupunki-, älyliikenne– ja dataratkaisuja Helsingin kaupungin, yritysten, tutkimuslaitosten ja kaupunkilaisten kanssa. Toimimme rohkeasti tulevaisuuteen kurkottavassa kansainvälisessä ympäristössä, jossa uusia innovaatioita päästään pilotoimaan niin Helsingissä kuin Euroopan kaupungeissakin. 

Olemme yhteistyöllä luoneet merkittäviä vähähiilisiä älykaupunkisuunnittelun ja liikenteen, terveyden ja hyvinvoinnin sekä robotiikan ratkaisuja ja palveluja. Kansainvälinen media kirjoittaa innovaatiotyöstämme säännöllisesti.

Työnantajalupaus ja edut

Mielekkään työn lisäksi Forum Virium Helsingin työntekijät nauttivat monista kilpailukykyisistä eduista. Lounasedun ja puhelinedun lisäksi tarjoamme ainakin seuraavat:

Kehuttu työyhteisö

Olemme ylpeitä siitä, että työntekijät viihtyvät meillä hyvin ja kokevat työnsä merkitykselliseksi. Työtyytyväisyytemme on ollut jo vuosia yli 4/5 (vuonna 2023: 4,2/5). Meillä on kannustava ilmapiiri ja innostavia työkavereita – meillä kukin saa olla oma itsensä.

Voit lukea lisää työntekijöistämme ja heidän kiinnostuksen kohteistaan alta henkilöstöuutisista.

Joustavuus

Työtyytyväisyyskyselyssä työntekijämme kiittävät meitä erityisesti joustavuudestamme. Tarjoamme etätyömahdollisuuden ja olemme joustavia työn, vapaa-ajan ja eri elämäntilanteiden yhteensovittamisessa.

Hyvinvointi ja kasvu

Panostamme työntekijöidemme hyvinvoinnin ja virkistäytymisen tukemiseen monipuolisesti muun muassa Epassin liikuntaedulla.

Tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittymistä vuosittaisilla koulutus- ja kurssimahdollisuuksilla. Vierailemme myös säännöllisesti kansainvälisillä älykaupunkimessuilla ja seminaareissa fyysisesti ja etänä.

Merkityksellinen työ

Forum Virium Helsingissä työlläsi on positiivinen vaikutus kaupunkilaisiin, joiden arjen hyvinvointia edistämme vastuullisella innovaatiotyöllämme. 

Työmme vaikuttavuus näkyy myös Helsingin hiilineutraaliustavoitteen tukemisessa sekä uusien innovatiivisten suomalaisyritysten ponnahtamisena maailmalle.

Avoimet työpaikat

Jätä avoin hakemus

Jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei ole juuri nyt auki, niin jätä avoin hakemus. Otamme yhteyttä, jos sopiva paikka aukeaa. Tällä lomakkeella voit myös hakea meiltä työharjoittelupaikkaa tai ehdottaa opinnäytetyötä.

Sivun pääkuva: Vesa Laitinen

Henkilöstöuutiset

Ajankohtais-artikkelien ym. listaus, ei esikatselua.