Tule meille töihin

Oletko kaupunkikehityksen tai datan osaaja?

Katso Forum Viriumin avoimet työpaikat ja tule meille töihin – etsimme uteliaita ja erilaisia taustoja omaavia ihmisiä mukaan dynaamiseen joukkoomme. Tarjoamme hyvät edut, mahtavan työyhteisön, etätyöt ja viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa sekä näköalapaikan Helsingin ja koko Euroopan älykaupunkikehitykseen. Nyt haemme erityisesti dataosaajia.

Forum Virium Helsingissä työskentelee noin 60 huippuasiantuntijaa. Porukka viihtyy meillä hyvin ja yhteistyökumppanimme ovat meihin tyytyväisiä. Työtyytyväisyytemme on 4,25 / 5 ja yhteistyökumppanimme ovat erittäin tyytyväisiä. Olemme esillä mediassa ympäri maailman.

Kehitämme tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja. Toimimme jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, jossa kokeillaan uusia innovaatioita Helsingissä ja Euroopan eri kaupungeissa. Toimintamallit ja teknologiat kehitetään yhteistyössä kaupungin, yritysten, yliopistojen ja kaupunkilaisten kanssa. Olemme yhteistyöllä luoneet merkittäviä datan, liikenteen, robotiikan ja vähähiilisen älykaupunkisuunnittelun ratkaisuja. 2020-luvulla keskitymme kaupungista kertyvän datan hyödyntämiseen uusien palvelujen suunnittelussa.

Forum Viriumin avoimet työpaikat

Työpaikkojaei ole juuri nyt avoinna, mutta jätä avoin hakemus!

Avoin hakemus

Jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei ole juuri nyt auki, niin jätä avoin hakemus. Otamme yhteyttä, jos sopiva paikka aukeaa. Tällä lomakkeella voit myös hakea meiltä työharjoittelupaikkaa tai ehdottaa opinnäytetyötä.

Uusimmat työntekijämme

Ajankohtais-artikkelien ym. listaus, ei esikatselua.