Toimintamme kasvaa ja etsimme nyt uusiin projekteihimme taitavia tekijöitä.

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö. Teemme Helsingistä maailman toimivimman älykaupungin yhteistyössä yritysten, tutkimuslaitosten ja kaupunkilaisten kanssa. Tarjoamme kiinnostavia tehtäviä kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulta, itsenäisen ja monipuolisen työn sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa. Tutustu uusimpiin avoimiin tehtäviimme ja tule mukaan innokkaaseen joukkoomme!

Projektisuunnittelija, Jätkäsaari Mobility

Jätkäsaari-hankkeissa pääset luomaan puitteita ja mahdollisuuksia uusille liikkumisen innovaatioille ja palveluille. Lue lisää.

Projektisuunnittelija, Urban Eco Island

Urban Eco Island -hankkeessa pääset edistämään uusilla, innovatiivisilla ja älykkäillä ratkaisuilla elämyksellistä ja kehittävää matkailua Helsingin Vasikkasaaressa. Lue lisää.

Kaksi projektipäällikköä kehittämään viimeisen kilometrin kaupunkijakeluun liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia Helsingin alueella.

Vuoden mittaisissa EIT-projekteissa kehitetään ja pilotoidaan viimeisen kilometrin jakeluratkaisuja Helsingissä. Projekteissa rakennetaan ja pilotoidaan digitaalinen alusta, joka kokoaa ja optimoi viimeisen kilometrin kuljetustarpeita, sekä pilotoidaan uudenlaista city hub -lähijakeluasemaa. Lue lisää.

Platform Development Engineer

Platform Development Engineer -tehtävässä pääset osana tiimiämme kehittämään alustaratkaisua Helsingin ja Tallinnan pilotteihin. Lue lisää.

Technical Specialist, IoT

Tule tekniseksi IoT-asiantuntijaksi tiimiimme työskentelemään rajapintojen pariin. Lue lisää.

 

Lisätietoja

Raimo Tengvall

Projektipäällikkö


#citylogistiikka #mobilitylaunchpad #jätkäsaari #smartmobility
puh. +358 40 629 7744
raimo.tengvall(at)forumvirium.fi

Janne Rinne

Projektipäällikkö


#alyliikenne #jml
puh. +358 40 682 0050
janne.rinne(at)forumvirium.fi

Veli Airikkala

Projektipäällikkö


#urbanecoisland #urbanage
puh. +358 50 522 9985
veli.airikkala(at)forumvirium.fi

Timo Ruohomäki

Johtaja, IoT ja Data


#IoT #data
puh. +358 40 661 5500
timo.ruohomaki(at)forumvirium.fi