Haemme kahta projektipäällikköä uusiin logistiikkahankkeisiimme

Artikkelikuva: Haemme kahta projektipäällikköä uusiin logistiikkahankkeisiimme

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö. Teemme Helsingistä maailman toimivimman älykaupungin yhteistyössä yritysten, tutkimuslaitosten ja kaupunkilaisten kanssa. Yrityksemme kasvaa ja haemme kahta projektipäällikköä kehittämään viimeisen kilometrin kaupunkijakeluun liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia Helsingin alueella.

Vuoden mittaisissa EIT-projekteissa kehitetään ja pilotoidaan viimeisen kilometrin jakeluratkaisuja Helsingissä. Projekteissa rakennetaan ja pilotoidaan digitaalinen alusta, joka kokoaa ja optimoi viimeisen kilometrin kuljetustarpeita, sekä pilotoidaan uudenlaista city hub -lähijakeluasemaa. 

Tarkoituksena on löytää kestäviä ja älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla kaupunkilogistiikkaa saadaan tehostettua ja kaupungissa ajavien pakettiautojen määrää vähennettyä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kehittämään kaupunkilogistiikkaa uudelle tasolle! Projekteissa kehitetään uusia toimintakonsepteja ja edistetään teemaan liittyvien uusien yritysten perustamista ja rajapintamallien kehittämistä. Projektien avulla tuetaan myös kaupungin ympäristöstrategiaa ja pyritään vähentämään kaupungin alueella liikkuvien autojen määrää.

Projektipäällikkö vastaa projektin toteutuksesta Forum Viriumissa, tekee tiivistä yhteistyötä projektin muiden osatoteuttajien sekä yritysten kanssa ja vastaa Helsingin piloteista. Projektit ovat osa temaattista kaupunkilogistiikan konaisuutta Forum Viriumissa. Projektipäällikkö työskentelee yhteistyössä muiden logistiikkaprojektien kanssa ja tukee niitä tarvittaessa.

Toivomme:

  • Kaupunkilogistiikan ja logistiikkatoimialan tuntemusta sekä strategisella että käytännön tasolla.
  • Näyttöä tuloksellisesta yritysyhteistyöstä.
  • Kokemusta julkisen ja yksityisen sektorin välisestä yhteistyöstä.
  • Projektinhallintaosaamista
  • Erinomaisia yhteistyö- ja fasilitointitaitoja sekä hyviä viestintävalmiuksia.
  • Soveltuvaa koulutusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde 1.1.2020–31.12.2020. Haastattelut järjestetään heti hakuajan päätyttyä.

Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulle, itsenäisen ja monipuolisen työn sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa. Hakuaika on päättynyt 27.11.2019.

Lisätiedot: kehitysjohtaja Pekka Koponen puh. +358 40 501 7114 pekka.koponen(at)forumvirium.fi

Lisätietoja

Kuva

Pekka Koponen

#älykäskaupunki #avoindata
#älyliikenne #API #IoT

puh. +358 40 501 7114
pekka.koponen(at)forumvirium.fi

Lue myös