Suvi Vähä-Sipilä aloitti projektisuunnittelijan työt Forum Viriumissa

Artikkelikuva: Suvi Vähä-Sipilä aloitti projektisuunnittelijan työt Forum Viriumissa

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

“Olen Suvi Vähä-Sipilä ja aloitin työskentelyn Forum Viriumissa toukokuussa. Olen työskennellyt aiemmin EU-projektihallinnon, aluekehittämisen ja viestinnän asiantuntijatehtävissä Helsingissä ja Brysselissä.”

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

“Työskentelen projektisuunnittelijana CroBoDDIT-hankkeessa, jossa edistetään Helsingin ja Pietarin välistä yhteistyötä disruptiivisten teknologioiden alalla. Hankkeessa keskitytään erityisesti lohkoketjuteknologian ja IoT:n mahdollisuuksiin kiinteän jätteen käsittelyssä.”

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

“On hienoa päästä osaksi Forum Viriumin osaavaa työyhteisöä! Minua kiinnostaa nähdä, miten uusilla teknologioilla voidaan parantaa esimerkiksi ympäristön tilaa ja kaupunkilaisten elämänlaatua.”

Mikä sinua innostaa?

“Minua innostaa yhdessä tekeminen ja uusien asioiden kehittäminen hyvässä työyhteisössä. Helsinki on upea kaupunki asua sekä tehdä töitä ja on hienoa olla mukana kehittämässä sitä työkseen.”

Mitä teet kun et ole töissä?

“Vapaa-ajallani liikun ja ulkoilen. Lisäksi soitan viulua sinfoniaorkesterissa ja erilaisissa pienyhtyeissä.”

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

“Haluan olla mukana rakentamassa avointa, toimivaa ja joustavaa älykaupunkia. On tärkeää tarjota yrityksille mahdollisuuksia kokeilla ratkaisujaan aidoissa ympäristöissä.”

Mitä osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

“Tuon Forum Viriumiin kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä sekä projekti- ja viestintäosaamista. Olen työskennellyt aluekehittämisen parissa pitkään, joten Helsingin vahvuudet, kehittämistarpeet ja toimijat ovat minulle tuttuja.”

Toivotamme Suvin lämpimästi tervetulleeksi töihin Forum Viriumiin!

 

Haluatko sinä mukaan töihin tekemään maailman toimivinta älykaupunkia? Saat tietoa avoimista työpaikoista seuraamalla meitä Twitterissä sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lue myös