Hakaniemen vastikään remontoidussa kauppahallissa kokeillaan syksyllä 2023 uudenlaista tilankäyttöä ja toimintaa Urban&Local-hankkeen puitteissa.
Lähiruokakioski avaa ovensa 9.9. Sillä on tärkeä tehtävä: tukea pieniä ja mikroyrittäjiä, jotka pääsevät esittelemään tuotteitaan ja kokeilemaan hallimyyntiä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat saavat nauttia käsintehdyistä herkuista ja paikallisista erikoisuuksista, jotka on valmistettu ammattitaidolla ja intohimolla Uudenmaan alueella.
Tässä on mainio tilaisuus tukea paikallista yrittäjyyttä ja napata mukaan upeita ruoka-aarteita!
Aikataulu
Lähiruokakioskin avajaisia vietetään kansallisena Lähiruokapäivänä lauantaina 9.9.2023.
Syyskuussa paikalla on ItuItu versomehuineen, kuun lopussa pääset maistamaan Mama Mem’sin herkullisia tofuannoksia ja Doña Kalakan artesaanisalsoja, jotka on valmistettu perinteisellä meksikolaisella reseptillä.
Tulevista toimijoista ilmoitetaan tällä sivulla ja Hakaniemen kauppahallin Instagram-tililtä!
Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta myydä lähiruokatuotettasi kioskissa? Ota meihin yhteyttä ja katso lisätietoja!

Urban&Local – tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -hankkeessa (1/2023–12/2025) kehitetään lähiruoka- ja ravintola-alan innovatiivisia ratkaisuja, toimintatapoja, tuotteita ja palveluita sekä luodaan puitteet alan yhteistyölle ja kestävälle liiketoiminnalle. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki ja hankekumppaneina toimivat Metropolia ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Perho liiketalousopisto sekä Vantaan kaupunki. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta.
Kuva: Camilla Bloom / Helsingin kaupungin kuvapankki
Lisätietoa

Roosa Halonen
Projektipäällikkö
+358 40 158 1400
roosa.halonen@forumvirium.fi

Olivia Fokeerah
Projektisuunnittelija
+358 40 707 8844
olivia.fokeerah@forumvirium.fi