Forum Virium Helsinki auttaa yrityksiä koronakaudella

Artikkelikuva: Forum Virium Helsinki auttaa yrityksiä koronakaudella

Tarjoamme liiketoiminnan tukea pilotointiin kaupunkiympäristössä – osallistu kokeiluhakuihin!

Forum Virium Helsinki tukee helsinkiläisiä yrityksiä koronakriisin keskellä. Jatkamme kumppaniemme kanssa sopimuksia ja pyrimme maksuliikenteessä noudattamaan Helsingin kaupungin ohjeistusta. 

Älykaupunkihankkeet toteutetaan olemassa olevien sopimusten mukaisesti. Tarjoamme hankkeiden kautta monipuolista liiketoiminnan tukea pilotointiin ja eritasoisiin kokeiluihin kaupunkiympäristössä. 

Tutkimme kumppanien kanssa, miten dataa hyödyntämällä ja olemassa olevan teknologian avulla saisimme selkeämpää kuvaa covid19-viruksen etenemisestä ja tunnistamisesta.

Parasta aikaa meillä on auki kaksi avointa kokeiluhakua, joissa yritykset pääsevät pilotoimaan aidossa kaupunkiympäristössä kaupunkilogistiikkaan ja ilmanlaatuun liittyen. Ravintoloitsijoille tarjoamme avoimen kuljetustenvälitysalustan. Osallistumalla pääset myös hyödyntämään käytössä olevaa rahoitusta.

Valmistelemme myös koko ajan uusia hankkeita, joiden avulla pienet ja keskisuuret yritykset pystyvät myös tämän käynnissä olevan kriisin jälkeen kehittämään liiketoimintaansa. Uudet innovaatiot, kansainvälistyminen ja tästä syntyvät uudet työmahdollisuudet antavat uskoa koronan jälkeiseen aikaan. 

Osallistu kaupunkilogistiikan, ilmanlaadun ja ravintolakuljetusten kokeiluhakuihin täällä!

Lisätietoja

Kuva

Mika Malin

puh. +358 40 668 5599,
mika.malin(at)forumvirium.fi

Tilaa uutiskirje

Älyratkaisuja kaupungeille, pilotteja yrityksille ja yhteistyömahdollisuuksia tutkimuslaitoksille – kerromme sinulle ensimmäisenä!


Lue myös