Ravintoloitsija, hyödynnä tästä ilmainen kuljetustenvälitysalusta

Artikkelikuva: Ravintoloitsija, hyödynnä tästä ilmainen kuljetustenvälitysalusta

Alustamme kautta voit ilmoittaa kuljetustarpeesta kuljetuskumppanille, kun tilaus saapuu verkkokauppaasi. Kaikille avoimen kuljetustenvälitysalustan kehitti 6Aika: Citylogistiikan uudet ratkaisut -projekti.

Ravintoloitsija, tarvitsetko ruoan tilaus- ja kotiinkuljetuspalvelua? Tai oletko kenties jo rakentamassa uutta verkkokauppaa?

Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö Forum Virium Helsinki on rakentanut 6Aika: Citylogistiikan uudet ratkaisut -projektissa kuljetustenvälitysalustan, joka on integroitavissa verkkokauppoihin ja tilausalustoihin. Alustamme kautta voit ilmoittaa kuljetustarpeesta kuljetuskumppanille, kun tilaus saapuu verkkokauppaasi.

Integraatio Holvi.com-verkkokauppoihin on jo valmis. Tarvittaessa tutkimme ketterästi integroitavuutta myös muihin verkkkokauppa-alustoihin. Jos teillä ei ole vielä valmista alustaa verkkotilauksia varten, Holvin käyttöönotto on ilmainen ja nopea. Käyttö maksaa 2,5 prosenttia tilauksen hinnasta. 

Tarjoamme työkalun mielellämme avoimesti käyttöönne, jos se auttaa uuden palvelun käynnistämistä tässä haastavassa tilanteessa, kun koronaviruskausi vähentää asiakasvirtoja. Tuemme integraatiossa ja käyttöönotossa. Nopeimmille tarjoamme myös pääsyn kevytjakelun kokeilukumppaniksi, mihin sisältyy rajoitettu määrä Citylogistiikan uudet ratkaisut -projektin kustantamia aterioiden polkupyöräkuljetuksia.

Tartu tarjoukseen ja ota yhteyttä Johan Lindqvistiin!

Kuva

Johan Lindqvist

puh. +358 50 543 6657
johan.lindqvist(at)forumvirium.fi

Kuva

CityL_6aika-eu_eakr-vipuv-ul-banner-4000 (1) (1)

Lisätietoja

Kuva

Johan Lindqvist

puh. +358 50 543 6657
johan.lindqvist(at)forumvirium.fi

Tilaa uutiskirje

Älyratkaisuja kaupungeille, pilotteja yrityksille ja yhteistyömahdollisuuksia tutkimuslaitoksille – kerromme sinulle ensimmäisenä!


Lue myös