UIA HOPE -hankkeessa julkaistu virtuaalinen ilmanlaatuopas

Artikkelikuva: UIA HOPE -hankkeessa julkaistu virtuaalinen ilmanlaatuopas

UIA HOPE -hankkeen innovaatiokilpailun toisella kierroksella valitun Stereoscapen toteuttama virtuaalinen ilmanlaatuopas on nyt saatavilla.

Oppaasta löydät helposti tietoa vallitsevasta ilmanlaadusta, kuinka voit itse vaikuttaa ilmanlaatuun, ja ilmanlaadun terveysvaikutuksista. 

Oppaaseen pääset alla olevan linkin kautta:

VIRTUAALINEN ILMALAATUOPAS

Virtuaalinen ilmanlaatuopas kaupunkilaisille -sovelluksella on haluttu tuoda yhteen paikkaan helposti ja ymmärrettävästi tietoa ilmanlaadusta. Visuaaliselta ja selkokieliseltä kartta-alustalta on löydettävissä tietoa keinoista, joilla kaupunkilaiset itse voivat vaikuttaa ympäristönsä ilmanlaatuun.

Ilmanlaatuopas on tarkoitettu kaikille ilmanlaadusta kiinnostuneille asukkaille. Ilmanlaatuoppaan suunnittelussa on huomioitu erityisesti UIA HOPE -hankkeen kohdealueet Jätkäsaari, Vallila ja Pakila, ja näiden alueiden erityispiirteet.

Oppaan on toteuttanut Stereoscape Oy yhteistyössä Forum Virium Helsingin, HSY:n sekä Helsingin kaupungin kanssa. Stereoscape on yksi HOPE-hankkeen Innovations4Interventions innovaatiokilpailun voittajista.

Lisätietoa

Lue myös