Tuotantotalouden insinööri Shabnam Farahmandsadr työskentelee osana Smart Mobility -tiimiä

Artikkelikuva: Tuotantotalouden insinööri Shabnam Farahmandsadr työskentelee osana Smart Mobility -tiimiä

[vc_column]

Forum Virium Helsingin Smart Mobility -tiimissä työskentelevä Shabnam Farahmandsadr on projektisuunnittelija The Augmented Welder-projektissa, jossa kehitetään tekoälyyn pohjautuvaa työkalua hitsauksen opetukseen.

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

Olen Shabnam Farahmandsadr ja kotoisin Iranista. Suomeen muutin 1,5 vuotta sitten. Koulutustaustani olen tuontantotalouden insinööri. Erityisesti olen kiinnostunut tuotannon optimoinnista, projektihallinnosta, matemaattisesta analysoinnista ja simuloinnista, sekä liiketaloudesta.

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

Aloitin elokuun alussa projektisuunnittelijana Smart Mobility -tiimissä ja olen mukana kansainvälisessä The Augmented Welder -projektissa, jossa kehitetään tekoälyyn pohjautuvaa työkalua hitsauksen opetukseen. Vastaan projektissa toteutettavien pilottien teknisestä toteutuksesta.

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

Tavoitteenani on saada työkokemusta ja kehittää sekä ammattitaitoani että kieliosaamistani. Haluan tutustua digitaalisiin ratkaisuihin ja oppia, miten Forum Virium Helsinki hyödyntää niitä eri alueilla. Olen kiinnostunut älytekniikasta kansainvälisissä projekteissa ja haluankin laajentaa näkemyksiäni aihealueesta.

Mikä sinua innostaa?

Minua innostaa työskennellä haasteellisissa projekteissa, joissa saa miettiä, ehdottaa uusia ideoita ja käyttää ongelmanratkaisutaitojani. Pidän työstäni Forum Virium Helsingissä erityisesti siksi, sillä voin hyödyntää taitojani monipuolisesti sekä käytännöllisellä että teoreettisella tasolla.

Mitä teet kun et ole töissä?

Yritän urheilla joka päivä. Pyöräilen ihanassa Suomen luonnossa aina kun mahdollista. Minua kiinnostaa myös ruoanlaitto ja opiskelen suomea viikonloppuisin. Lisäksi nautin matkustamisesta yhdessä mieheni kanssa.

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

Yritän saada tietoja älyprojekteista ja pyrin tutustumaan sekä osallistumaan niihin mahdollisimman paljon. Myös omassa arjessani kokeilen mielelläni erilaisia älyratkaisuja, ja Suomessa onkin runsaasti digitaalisia laitteita ja sovelluksia käytössä. Lisäksi haluan pohtia logiikkaa erilaisten ideoiden takana löytääkseni uusi, entistä innovatiivisempiä ratkaisuja.

Mitä osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

Opintojeni ansiosta pystyn yhdistämään teknistä ja taloudellista osaamista. Tehokas suunnittelu ja prosessien kehittäminen kuuluvat vahvuuksiini. Monipuolisen kielitaitoni ansiosta sovin erinomaisesti kansainvälisiin projekteihin, sillä ymmärrän viittä kieltä ja puhun sujuvasti niistä kolmea.

Lämpimästi tervetuloa Forum Viriumiin, Shabnam!

Lue myös