Tervetuloa Mission Zero Foodprint -hankkeen Open Call -infotapahtumaan. Virtuaalisessa tapahtumassa kerromme syyskuussa avautuvasta kokeiluhausta, jossa etsimme digitaalisia ratkaisuja ravintoloiden hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Infotapahtumassa kerromme lisää kokeiluhaun sisällöstä sekä digitaalisten ratkaisujen kokeiluprosessista pilottiravintoloissa. 

Aika: 10.9. klo 14.00–15.30

Paikka: online-webinaari

Kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita kulutuksensa ilmastovaikutuksista, ja toivovat voivansa ostaa vastuullisia palveluita. Ravintoloille on jo tarjolla erilaisia ilmastokestävää toimintaa tukevia työkaluja, mutta miten erilaiset ratkaisut saataisiin laajemmin käyttöön myös pienemmille toimijoille? Entä miten ravintola voisi viestiä hiilijalanjäljestään asiakkaille?

Tilaisuuden alustuksessa Jukka-Pekka Tolvanen Helsingin kaupungilta kertoo Helsingin ravintola-alan kehityksestä. Lisäksi tapahtumassa ovat mukana ravintoloiden ympäristöjohtamista ja muutosta tukevat Ekokompassi ja Helsinki Marketingin Valitse vastuullisemmin palvelu.

Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti ja tapahtuman kieli on englanti.

Lue lisää tapahtuman ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan!

 

Photo: Helsinki Marketing

Lisätietoja

Annamaria Rossi

Projektisuunnittelija


#fiksukalasatama #virtuaalivehreä #missionzerofoodprint
puh. +358 50 491 2270
annamaria.rossi(at)forumvirium.fi

Subscribe to our project mailing list!

Subscribe with the form below and stay up to date with the latest developments in Mission Zero Foodprint.