Tervetuloa Mission Zero Foodprint -hankkeen Open Call -infotapahtumaan. Virtuaalisessa tapahtumassa kerromme syyskuussa avautuvasta kokeiluhausta, jossa etsimme digitaalisia ratkaisuja ravintoloiden hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Infotapahtumassa kerromme lisää kokeiluhaun sisällöstä sekä digitaalisten ratkaisujen kokeiluprosessista pilottiravintoloissa.
Aika: 10.9. klo 14.00–15.30
Paikka: online-webinaari
Kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita kulutuksensa ilmastovaikutuksista, ja toivovat voivansa ostaa vastuullisia palveluita. Ravintoloille on jo tarjolla erilaisia ilmastokestävää toimintaa tukevia työkaluja, mutta miten erilaiset ratkaisut saataisiin laajemmin käyttöön myös pienemmille toimijoille? Entä miten ravintola voisi viestiä hiilijalanjäljestään asiakkaille?
Tilaisuuden alustuksessa Jukka-Pekka Tolvanen Helsingin kaupungilta kertoo Helsingin ravintola-alan kehityksestä. Lisäksi tapahtumassa ovat mukana ravintoloiden ympäristöjohtamista ja muutosta tukevat Ekokompassi ja Helsinki Marketingin Valitse vastuullisemmin palvelu.
Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti ja tapahtuman kieli on englanti.