Tehdään Valoisa joulu yhdessä – osallistu kuvakisaan!

Artikkelikuva: Tehdään Valoisa joulu yhdessä – osallistu kuvakisaan!

Helsingin keskustan jouluvalot on jälleen sytytetty. Samalla starttasi myös Valoisa joulu -kampanja, jolla voit jakaa joulun valoa muillekin.

Jouluvalaistuksen alue laajenee vuosi vuodelta. Tänä vuonna valot ilahduttavat Aleksanterinkadun lisäksi myös Mannerheimintiellä. Myös Esplanadin puiston ja Korkeavuorenkadun valaistusta on täydennetty.

Jouluvalojen suunnittelussa on kuultu kaupunkilaisten toiveita. Esimerkiksi valojen lämmin valkoinen väri on kyselyiden mukaan kaupunkilaisten suosikki. Toiveita kerättiin vuosi sitten startanneella kampanjalla, joka näkyi kampanjasivuston ja sosiaalisen median lisäksi myös keskustan katunäytöillä.

Kuvakisan ohella Forum Virium Helsinki testaa uuden, Clear Channelin katunäytöille asennnetun iBeacon-teknologian toimivuutta käytännössä. Kampanjan yhteydessä kaupunkilaiset voivat saada puhelimeensa ilmoituksia kuvakisasta kävellessään keskustan alueella. Tulevaisuudessa erilaiset palvelut siirtyvät entistä enemmän mobiililaitteisiin. IBeaconit mahdollistavat nykyistä interaktiivisemman sisällön katutilassa, kun katunäytöillä oleva sisältö voidaan tuoda suoraan käyttäjän mobliililaitteeseen. IBeacon-teknologia voi tulevaisuudessa toimia alustana erilaisille IoT-ratkaisuille.

facebook_2

Mikä tuo valoa sinun jouluusi? Osallistu kuvakisaan!

Kerro kuvin, mikä tuo valoa sinun jouluusi. Osallistumalla kuvakisaan voit voittaa tunnelmallisen brunssin kahdelle ravintola Sunnissa Senaatintorilla.

Julkaise ottamasi valokuva Instragramissa, Facebookissa tai Twitterissä ja merkitsemällä sen hashtagillä #valoisajoulu – ja olet mukana!

Kilpailu on käynnissä 22.11.2016–8.1.2017.

http://valoisajoulu.fi/

Lue myös