Tapahtuma yrittäjille 5.4. – Näin tuot palvelusi Superhood-naapurustosovellukseen

Artikkelikuva: Tapahtuma yrittäjille 5.4. – Näin tuot palvelusi Superhood-naapurustosovellukseen

Paikka: Webinaari
Aika: 5.4.2023 10:00–11:00

Tule kuulemaan, miten saat Superhood-sovelluksella yrityksellesi lisää näkyvyyttä alueellasi sekä pidät asiakkaasi ajan tasalla yrityksesi tapahtumista ja tarjonnasta!

Superhood on interaktiivinen ilmoitustaulu naapurustoille. Sen kautta tavoitat nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi. Sovelluksen kautta löydät paikalliset palvelut, viranomaistiedotteet, uutiset, ilmiöt ja keskustelut. Asukkaat ja alueella liikkuvat saavat paikallistiedot yhdestä paikasta. 

Superhood-sovellus on juuri tuotu markkinoille ja se lanseerataan asteittain eri naapurustoihin. Ensimmäisessä vaiheessa sovellus tulee Malminkartanoon, Mellunkylään, Kamppiin ja Lauttasaareen.

Superhood on osa Circular Green Blocks -hankkeen Kestävä naapurusto -kokeiluohjelmaa, ja tavoitteena on tuoda naapurustoissa palvelut ja paikallinen informaatio näkyväksi. 

Webinaarissa Superhood-yrittäjä Markku Mehtälä kertoo sovelluksesta lisää yrittäjille ja esittelee, miten yrittäjä saa oman palvelunsa sovellukseen.

Circular Green Blocks – kestävät kaupunkikorttelit kiertotalouden liiketoiminnan ajureina -hanke edistää kierto- ja jakamistaloutta asuinkortteleissa yhdessä taloyhtiöiden, yritysten ja kaupungin kanssa. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hanketta toteuttavat HSY, Forum Virium Helsinki, Aalto-yliopisto ja Metropolia Ammattikorkeakoulu.

Lue myös