Tapahtuma: Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus
Paikka: Helsingin kaupungintalon Tapahtumatori, Pohjoisesplanadi 11-13, Helsinki
Aika: 25.4.2023 klo 9–12
Ilmoittaudu: lomake sivun alalaidassa
Kutsumme lähiruoasta ja tulevaisuuden ruokajärjestelmästä kiinnostuneita elintarvikealan yrittäjiä, lähiruokatuottajia- ja jalostajia, ravintoloitsijoita, tutkijoita, alan opiskelijoita, sijoittajia ja kaupunkikehittäjiä mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miltä syötävä kaupunki näyttää ja maistuu!
Urban&Local-hankkeessa edistetään pääkaupunkiseudun lähiruoka- ja ravintola-alan liiketoiminnan toimijaverkostoa, jolla mahdollistetaan jatkuva yhteistyö, tiedonvaihto ja tutkimustiedon hyödyntäminen yritysten liiketoiminnassa.
Ohjelma:
Aamiaistarjoilu
Tapahtuman aloitus, Tervetuloa
Aloituspuheenvuoro: Lähiruoka yhdistää paikalliset ruoan tuottajat ja asukkaat
Olli Repo, osuuskunnan perustaja, Uudenmaan ruoka
Uniikit kaupunkitilat innovatiivisten kokeilujen alustana
Sarita Kinnunen, Anna Pakarinen, Kaupunkitilat Oy
Ruokaklusteri – Yhteisö on enemmän!
Panu Vuorimaa, erityisasiantuntija, Vantaan kaupunki
Hungry for Finland – Syötävän kaupungin liiketoiminta
Kristian Sievers, TKI-asiantuntija, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
TAUKO, kahvia ja verkostoitumista
Verkostosta voimaa – Yritystarina
Tuomas Ilander, yrittäjä, Blokgarden
Kestävän tulevaisuuden oppimisympäristö ja ekologinen puutarha Green City Farm
– Yhdessä kohti kestävää ja läpinäkyvää ruokaketjua kaupungissa
Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija, Perho Liiketalousopisto
UrbanFarmLab – Kokeilujen ja kehityksen kehto
Kaj Lindedahl, lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Tilaisuuden yhteenveto ja lopetus
Omakustanteinen verkostoitumislounas
Ravintola Helsinki, Helsingin kaupungintalo
Muutokset ohjemassa vielä mahdollisia!
Ilmoittaudu tapahtumaan
Seuraa meitä!
- Haluatko pysyä kuulolla tästä ja muista Urban&Local-hankkeen mielenkiintoisista tilaisuuksista, ajankohtaisista kuulumisista ja tuloksista? Seuraa meitä LinkedInissä ja Twitterissä!
- Jos ruokaekosysteemi ja toimijaverkosto ovat vielä vieraita käsitteitä, katsasta projektipäällikkö Roosa Halosen blogikirjoitus.
- Ilmoittaudu sähköpostilistalle, niin saat tietoosi tuoreimmat uutiset ja tapahtumat. Emme kuitenkaan spämmää sinua!
Urban&Local – tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi – hankkeessa (1/2023–12/2025) kehitetään lähiruoka- ja ravintola-alan innovatiivisia ratkaisuja, toimintatapoja, tuotteita ja palveluita sekä luodaan puitteet alan yhteistyölle ja kestävälle liiketoiminnalle. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki ja hankekumppaneina toimivat Metropolia ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Perho liiketalousopisto sekä Vantaan kaupunki. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta.
Lisätietoa