Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus 25.4.2023

Artikkelikuva: Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus 25.4.2023

Tapahtuma: Urban&Local – Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -aloitustilaisuus
Paikka: Helsingin kaupungintalon Tapahtumatori, Pohjoisesplanadi 11-13, Helsinki
Aika: 25.4.2023 klo 9–12
Ilmoittaudu: lomake sivun alalaidassa

Kutsumme lähiruoasta ja tulevaisuuden ruokajärjestelmästä kiinnostuneita elintarvikealan yrittäjiä, lähiruokatuottajia- ja jalostajia, ravintoloitsijoita, tutkijoita, alan opiskelijoita, sijoittajia ja kaupunkikehittäjiä mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miltä syötävä kaupunki näyttää ja maistuu!

Urban&Local-hankkeessa edistetään pääkaupunkiseudun lähiruoka- ja ravintola-alan liiketoiminnan toimijaverkostoa, jolla mahdollistetaan jatkuva yhteistyö, tiedonvaihto ja tutkimustiedon hyödyntäminen yritysten liiketoiminnassa.

Ohjelma:

Aamiaistarjoilu

Tapahtuman aloitus, Tervetuloa 

Aloituspuheenvuoro: Lähiruoka yhdistää paikalliset ruoan tuottajat ja asukkaat
Olli Repo, osuuskunnan perustaja, Uudenmaan ruoka

Uniikit kaupunkitilat innovatiivisten kokeilujen alustana
Sarita Kinnunen, Anna Pakarinen, Kaupunkitilat Oy 

Ruokaklusteri – Yhteisö on enemmän!
Panu Vuorimaa, erityisasiantuntija, Vantaan kaupunki

Hungry for Finland – Syötävän kaupungin liiketoiminta
Kristian Sievers, TKI-asiantuntija, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

TAUKO, kahvia ja verkostoitumista 

Verkostosta voimaa – Yritystarina
Tuomas Ilander, yrittäjä, Blokgarden

Kestävän tulevaisuuden oppimisympäristö ja ekologinen puutarha Green City Farm
– Yhdessä kohti kestävää ja läpinäkyvää ruokaketjua kaupungissa

Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija, Perho Liiketalousopisto

UrbanFarmLab – Kokeilujen ja kehityksen kehto
Kaj Lindedahl, lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Tilaisuuden yhteenveto ja lopetus

Omakustanteinen verkostoitumislounas
Ravintola Helsinki, Helsingin kaupungintalo


Muutokset ohjemassa vielä mahdollisia!

Ilmoittaudu tapahtumaan

A webform by Podio

Seuraa meitä!

  • Haluatko pysyä kuulolla tästä ja muista Urban&Local-hankkeen mielenkiintoisista tilaisuuksista, ajankohtaisista kuulumisista ja tuloksista? Seuraa meitä LinkedInissä ja Twitterissä!
  • Jos ruokaekosysteemi ja toimijaverkosto ovat vielä vieraita käsitteitä, katsasta projektipäällikkö Roosa Halosen blogikirjoitus.
  • Ilmoittaudu sähköpostilistalle, niin saat tietoosi tuoreimmat uutiset ja tapahtumat. Emme kuitenkaan spämmää sinua!

Urban&Local – tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi – hankkeessa (1/2023–12/2025) kehitetään lähiruoka- ja ravintola-alan innovatiivisia ratkaisuja, toimintatapoja, tuotteita ja palveluita sekä luodaan puitteet alan yhteistyölle ja kestävälle liiketoiminnalle. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki ja hankekumppaneina toimivat Metropolia ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Perho liiketalousopisto sekä Vantaan kaupunki. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta.

Lisätietoa

Projektipäällikkö Roosa Halonen

Roosa Halonen
Projektipäällikkö
+358 40 158 1400
roosa.halonen@forumvirium.fi

Lue myös