Perille asti -kokeilujen infotilaisuus ja työpaja 27.5.

Artikkelikuva: Perille asti -kokeilujen infotilaisuus ja työpaja 27.5.

Aika: 27.5. klo 14.30-16.00 ja 17.00-18.15
Paikka: Clarion Hotel Helsinki (Tyynenmerenkatu 2)
Ilmoittaudu

Tervetuloa osallistumaan sujuvan liikenteen kehittämiseen Jätkäsaaressa!

Jätkäsaaressa kokeillaan uusia älyliikennepalveluja ja -teknologioita. Tule mukaan kuulemaan millaisia uusia kokeiluja tulevana kesänä ja syksynä on tarjolla ja miten niihin pääsee mukaan.

Valituissa neljässä kokeilussa kokeillaan liikkumisen palvelua ja teknologiaa: yhteiskäyttöisiä tavarapyöriä, ekologisista tavarapyörälogistiikkaa, yhteisiä harrastuskyytejä ja älysuojatie. Voit lukea kokeiluista lisää täältä.

Kokeilut toteutetaan osana Perille asti -hanketta, jossa etsitään nopeiden kokeilujen kautta uusia liikkumisen ratkaisuja asukkaiden, yritysten ja matkailijoiden käyttöön Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Perille asti saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika- strategiaa vuosina 2017-2019.

Tapahtuma on suunnattu suunnittelijoille, yrityksille ja asukkaille seuraavan aikataulun mukaisesti:

  • Klo 14.30 – 16.00 Työpaja suunnittelijoille ja yrityksille: Miten yhteiskehitetään älykästä liikkumista kokeilujen avulla?
  • klo 17.00. – 18-15 Asukasinfo: Mitä kokeilut ovat ja miten niihin pääsee mukaan?

Kerrothan ilmoittautuessasi kumpaan osioon osallistut (voit osallistua molempiin).

Tapahtuma on maksuton. Tarjolla on kahvia ja purtavaa. Tapahtuman järjestää Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö Forum Virium Helsinki.

Tervetuloa!

 

 

 

 

 

Perille asti -hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto. Hanke toteutetaan vuosina 2017-2019.

Lisätietoja

Kuva

Heli Ponto

puh. +358 40 501 5357
heli.ponto(at)forumvirium.fi

Lue myös