Liikenneympäristön kolmiulotteinen mallintaminen -kokeiluhaun infotilaisuus 15.2.

Artikkelikuva: Liikenneympäristön kolmiulotteinen mallintaminen -kokeiluhaun infotilaisuus 15.2.
Mobility lab helsinki yhteistyölogot

Aika: 15.2.2023 14–15
Paikka: Google Meet
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella
Osallistu tämän linkin kautta

Mobility Lab Helsinki avasi 7.2.2023 kokeiluhaun, jonka tavoitteena on luoda ensimmäisten joukossa maailmassa uudenlainen liikenneympäristön mallintaminen kolmiulotteisesti. Kokeilu edistää myös aiheeseen liittyvää yhteistyötä kaupungin, yritysten ja tutkimuslaitosten välillä. 

Kokeiluissa on tarkoitus tuottaa rajatulta alueelta koeluontoinen lähtöaineisto, josta kootaan CityGML3-standardin mukainen liikenneympäristön kuvaus Helsingin kaupunkitietomalliin. Tavoitteena on kerätä oppeja CityGML3-standardin tarjoamista mahdollisuuksista. 

Tukena kokeiluissa toimivat Helsingin kaupunkitietomallin kehittäjät ja asiantuntijat.

Osallistu kokeiluhaun infotilaisuuteen 15.2.2023 klo 14–15. Tilaisuudessa kerromme lisää hausta ja voit esittää omia kysymyksiä. Jos et pääse etätilaisuuteen, voit katsoa sen jälkikäteen tallenteena.

Tarjouspyyntö löytyy kokeiluhaun sivulta. Haku on avoinna 6.3.2023 klo 16 asti. Myös infotilaisuuden tallenne lisätään samalle sivulle tilaisuuden jälkeen.

Tutustu kokeiluohjelmaan!

Mobility Lab Helsinki -hanke tukee uusien liikenteen palvelujen ja teknologioiden kokeilemista aidossa kaupunkiympäristössä yhdessä yritysten, kaupungin, tutkimuslaitosten ja asukkaiden kanssa. Hankkeen toteuttavat Forum Virium Helsinki ja Business Helsinki.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen! 

Mobility Lab Helsinki järjestää tilaisuuden etänä 15.2.2023 klo 14.

Lisätietoa

Projektipäällikkö Matias Oikari

Matias Oikari
Projektipäällikkö
+358 40 664 8877
matias.oikari@forumvirium.fi

Lue myös