LiiDi2-hankkeen kokeiluhaun infotilaisuus 14.12.

Artikkelikuva: LiiDi2-hankkeen kokeiluhaun infotilaisuus 14.12.

Paikka: Hybridi, läsnäolijoille: Maria 01, Urban3-tila
Aika: 14.12.2022 09:00–12:00

LiiDi2-hanke (Forum Virium Helsinki ja Stara) työstää yhdessä kaupungin yksiköiden ja yritysten kanssa liikkumisen digitaalisen kaksosen mallia.

Hankkeessa määrittelemme datan keruun tapoja ja käyttöönsaattamisen prosessit sekä pilotoimme datankeruuta muun muassa kokeiluhakujen muodossa.

Tässä kokeiluhaussa avaamme kaksi hakua nipussa. Toinen haku perustuu Staran liikkuvaan kalustoon IoT-alustana, toinen paneutuu kaupunkitilaan IoT-alustana. Hakumme perustuu liikkumisen digitaalisen kaksosen kolmeen data-ulottuvuuteen: liikkuminen, infra ja olosuhteet, joiden kautta etsitään erilaisia datankeruun, joukkoistetun tiedonkeruun sekä datan yhdistämisen ja jalostamisen malleja.

Kokeiluhakuinfossa ke 14.12. käymme läpi joulukuussa aukeavat kokeiluhaut, niiden tavoitteet ja sisällöt sekä käytännön asiat, kuten hakuajan ja pilottien ajoittumisen alkuvuoteen 2023.

Kokeiluhaut aukeavat suomeksi ja englanniksi. Infon kieli on suomi, mutta infon esitysmateriaali ja kokeiluhakujen tarjouspyyntöaineisto on tarjolla myös englanniksi.

Kokeiluhaku-infon aineistot

Tutustu kokeiluhakumme tallenteeseen sekä esitysmateriaaliin.

Lisätietoa

Lue myös