Concept Lab: Carbon Neutral Me -työpaja 9.10.2018

Artikkelikuva: Concept Lab: Carbon Neutral Me -työpaja 9.10.2018

Aika: 9.10.2018, klo 8.30-15.00
Paikka: Hotelli Helka, Pohjoinen Rautatienkatu 23, Helsinki

Tervetuloa työpajaan kehittämään hiilineutraalimpaa Helsinkiä!

Osana Helsingin kaupungin 2035 ilmastotavoitteita ja mySMARTLife-hanketta, Forum Virium Helsinki kehittää hiilineutraalimpaan elämään kannustavaa digitaalista palvelua kaupunkilaisen näkökulmasta. Millaisella palvelulla kaupunkilaisten käyttäytymiseen ja kulutustottumuksiin saataisiin aikaan merkittävää muutosta? Tavoitteena ei ole kehittää uutta hiilijalanjälkilaskuria vaan aidosti motivoida kaikkia kaupunkilaisia hiilijalanjäljen ymmärtämisen lisäksi omien kulutustottumusten muutokseen kestävämpään suuntaan.

Haluammekin kutsua sinut mukaan Concept Lab -työpajaan kehittämään uutta  hiilineutraalimpaan elämäntapaan kannustavaa palvelukonseptia pohjautuen asiakaskentällä tehtyihin havaintoihin ja verrokkitutkimukseen. Concept Lab järjestetään tiistaina 9.10.2018 klo 8.30–15 Hotelli Helkassa, Pohjoinen Rautatienkatu 23. Lupaamme innostaa, haastaa ja tarjota intensiivisen ja ajatuksia herättävän  työpajan!

Työpaja on osa Carbon Neutral Me -palvelun kehittämishanketta. Forum Virium Helsinki vastaa palvelun kehityksestä. Kumppaneina prosessiin on valittu suunnittelutoimistot Kuudes sekä Lucky Few, jotka myös fasilitoivat työpajan. Työpajaan ei tarvitse valmistautua etukäteen.

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella

Lue aiheesta lisää blogissa

Carbon Neutral Me – datalähteistä hyötyä ilmastotavoitteiden saavuttamisessa

Lisätietoja

Kuva

Timo Ruohomäki

#IoT #data
puh. +358 40 661 5500
timo.ruohomaki(at)forumvirium.fi

Lue myös