Etsimme teknistä asiantuntijaa edistämään digitaalisten palveluiden kehittämistä älykaupungissa

Artikkelikuva: Etsimme teknistä asiantuntijaa edistämään digitaalisten palveluiden kehittämistä älykaupungissa

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö. Me teemme Helsingistä maailman toimivimman älykaupungin yhteistyössä yritysten, tiedeyhteisön ja kaupunkilaisten kanssa. Etsimme kasvavaan yritykseemme nyt seuraavanlaista osaajaa:

Tekninen asiantuntija

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan älykaupungin digitaalisten palvelujen kehittämiseen ja niitä mahdollistavien data-alustojen rakentamiseen. Autat osaamisellasi kaupunkia ja yrityksiä luomaan yhteneviä tapoja kerätä, välittää ja hyödyntää tietoa. Työsi mahdollistaa tulevaisuudessa uusien kaupunkipalvelujen ja uuden liiketoiminnan syntymisen laadukkaan tietopohjan ja toimivien rajapintojen päälle. 

Tehtävänäsi on edistää datanjakamiseen, rajapintoihin, yhteisiin standardeihin ja yhteistoimivuuteen (interoperability) perustuvan ekosysteemin kehittämistä eri toimijoiden välillä. Toimit osana kansainvälistä hanketta. Jos sinulla on lisäksi kiinnostusta tietoturva-asioihin sekä tiedonjakamiseen omadata (MyData)-periaatteiden mukaisesti, olet etsimämme henkilö! 

Työskentelet osana älykkään liikkumisen tiimiä, jossa kehitämme muun muassa robottibusseja osana julkista liikennettä ja logistiikkaketjun viimeisimpien metrien uusia vaihtoehtoja. Edistämme myös sähköautojen käyttöönottoa ja teemme Helsingistä maailman parhaan paikan kokeilla uusia älyliikkumisen palveluita. Tämän mahdollistavat laadukas data, avoin lähestymistapa kaikilla tasoilla ja reilut liiketoimintamallit. Nykyisen tiimin osaaminen on myös hyödynnettävissäsi. Tartu kanssamme datan hyödyntämistapojen uudistamiseen liittyviin haasteisiin!

Toivomme:

  • Rajapinta- ja integraatio-osaamista ja esim. kokemusta digitaalisten palvelujen ja sovellusten kehittämisestä.
  • Ymmärrystä tietomalleista ja järjestelmäarkkitehtuureista
  • Soveltuvaa IT-alan koulutusta ja/tai työn tai käytännön kautta hankittua osaamista.
  • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.
  • Kykyä toimia monitoimijaympäristössä osana kansallisia ja kansainvälisiä konsortioita.
  • Innokkuutta oppia ja kehittyä tehtävän mukana.

Tarjoamme:

  • Näköalapaikan kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulle.
  • Itsenäisen ja monipuolisen työn.
  • Kannustavan, dynaamisen ja kehitysorientoituneen työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa.

Hakuaika päättyy 7.3.2021

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 saakka, mahdollisesta jatkosta päätetään myöhemmin. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaika on auki 7.3.2021 klo 23.59 saakka. Tarjoamme hyvät edut, mainiot etätyömahdollisuudet ja mukavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa!

Tämän tehtävän haku on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihiin.

Lisätietoja

Kuva

Piia Hanhirova

puh. +358 40 643 4050
piia.hanhirova(at)forumvirium.fi

Tilaa uutiskirje

Älyratkaisuja kaupungeille, pilotteja yrityksille ja yhteistyömahdollisuuksia tutkimuslaitoksille – kerromme sinulle ensimmäisenä!


Lue myös