Alusta- ja pilvipalveluiden asiantuntija Lauri Gates töihin Forum Viriumille

Artikkelikuva: Alusta- ja pilvipalveluiden asiantuntija Lauri Gates töihin Forum Viriumille

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

“Olen Lauri Gates ja tulen pelialalta, jossa olen ollut tietojärjestelmien suunnittelijana ja ylläpitäjänä. Olen tehnyt kaikkea palvelimien ja verkkojen fyysisistä asennuksista niillä pyörivien palvelujen ja monitorointien konfigurointiin, suunnitteluun, toteutukseen ja kaikkeen siltä väliltä.”

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

“Tulen kehittämään yhdessä hallinnon tiimin ja muiden asiantuntijoiden kanssa useiden eri pilvipalveluiden ja alustojen määrittelyä, hallinnointia ja käyttäjätukea.”

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

“Odotan innolla mahdollisuutta oppia ja jakaa aiemmin oppimaani muille. Forum Viriumilla on paljon mielenkiintoisia projekteja, joiden kehitysympäristöjen toteuttaminen vaatii varmasti uusien asioiden sisäistämistä ja kokeiluja.”

Mikä sinua innostaa?

“Ongelmanratkonta, uudet asiat ja parempien ratkaisujen etsiminen ja toteuttaminen. Mahdollisuudet keventää, helpottaa ja nopeuttaa muiden työskentelyä ja elämää niin, että vapautuu aikaa keskittyä olennaiseen.”

Mitä teet kun et ole töissä?

“Kun en ole töissä, pelaan usein tietokone- ja pöytäroolipelejä, kehittelen koodi- ja elektroniikkaprojekteja ja pyöritän omia palvelimia kotona. Kaikennäköisiä askarteluprojekteja tulee myös tehtyä, joskus jopa loppuun asti.”

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

“Haluan tarjota eri projektitiimeille parhaat mahdolliset ympäristöt älykaupungin kehittämistä varten.”

Mitä osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

“Minulla on laajaa osaamista erilaisista järjestelmistä ja ratkaisuista, konfiguraatioiden automatisoinnista ja integraatioista sekä kykyä hahmottaa järjestelmäkokonaisuuksia pitkällä tähtäimellä.”

Lämpimästi tervetuloa töihin Forum Viriumiin, Lauri!

Haluatko sinä mukaan töihin tekemään maailman toimivinta älykaupunkia? Saat tietoa avoimista työpaikoista verkkosivuiltamme, seuraamalla meitä Twitterissä sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lisätietoa

Alusta- ja pilvipalveluiden asiantuntija Lauri Gates

Lauri Gates
Alusta- ja pilvipalveluiden asiantuntija
+358 40 585 1130
lauri.gates@forumvirium.fi

Lue myös