Oletko kaupunkikehityksen tai datan osaaja?

Tule meille töihin – etsimme uteliaita ja erilaisia taustoja omaavia ihmisiä mukaan dynaamiseen joukkoomme. Tarjoamme hyvät edut, mahtavan työyhteisön, etätyöt ja viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa sekä näköalapaikan Helsingin ja koko Euroopan älykaupunkikehitykseen. Nyt haemme erityisesti dataosaajia.

Forum Virium Helsingissä työskentelee noin 60 huippuasiantuntijaa. Porukka viihtyy meillä hyvin ja yhteistyökumppanimme ovat meihin tyytyväisiä. Työtyytyväisyytemme on 4,25 / 5 ja yhteistyökumppaneiden antama suositteluindeksi NPS on huipputasoa 67. Olemme esillä mediassa ympäri maailman.

Kehitämme tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja. Toimimme jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, jossa kokeillaan uusia innovaatioita Helsingissä ja Euroopan eri kaupungeissa. Toimintamallit ja teknologiat kehitetään yhteistyössä kaupungin, yritysten, yliopistojen ja kaupunkilaisten kanssa. Olemme yhteistyöllä luoneet merkittäviä datan, liikenteen, robotiikan ja vähähiilisen älykaupunkisuunnittelun ratkaisuja. 2020-luvulla keskitymme kaupungista kertyvän datan hyödyntämiseen uusien palvelujen suunnittelussa.

Lisätietoja

Jaana-Margareeta Bergbom

Talous- ja henkilöstöpäällikkö


puh. +358 44 2025 029
jaana.bergbom(at)forumvirium.fi

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Avoimet työpaikat

Forum Virium Helsinki henkilöstö
Palkkaamme projektipäällikön
Tarjoamme hyvät edut, kivan työyhteisön ja näköalapaikan älykaupunkikehitykseen.

>>> Hae paikkaa

Jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei ole juuri nyt auki, niin jätä avoin hakemus. Otamme yhteyttä, jos sopiva paikka aukeaa. Tällä lomakkeella voit myös hakea meiltä työharjoittelupaikkaa tai ehdottaa opinnäytetyötä.

Jätä avoin hakemus

Seuraa rekryjä somessa

Uusia työntekijöitämme

Tekninen asiantuntija Juho-Pekka Virtanen mukaan Forum Viriumin IoT ja Data -tiimiin

Tekninen asiantuntija Juho-Pekka Virtanen aloitti työt Forum Virium Helsingin IoT ja Data -tiimissä. Digitaalisen kaksosen tuoteomistajana Juho-Pekka tukee useita Forum Viriumilla käynnissä olevia hankkeita, erityisesti niiden liittyessä kaupungin digitaalisen kaksosen kehittämiseen ja hyödyntämiseen.

Tekninen asiantuntija Olli-Eemeli Lappi vahvistaa Forum Viriumin IoT-tiimiä

Tekninen asiantuntija Olli-Eemeli Lappi aloitti toukokuussa työt Forum Virium Helsingin IoT-tiimissä. Hän tulee osallistumaan erilaisiin IoT-hankkeisiin tiedolla johtamisen ja PowerBI-asiantuntijan tehtävässä.

Alusta- ja pilvipalveluiden asiantuntija Lauri Gates töihin Forum Viriumille

Alusta- ja pilvipalveluiden asiantuntija Lauri Gates aloitti huhtikuussa työt Forum Viriumilla. Lauri kehittää yhdessä hallinnon tiimin ja muiden asiantuntijoiden kanssa eri pilvipalveluiden ja alustojen määrittelyä, hallinnointia ja käyttäjätukea.

Projektisuunnittelija Eetu Ryynänen töihin Forum Viriumin Älykäs liikenne -tiimiin

Projektisuunnittelija Eetu Ryynänen aloitti helmikuussa työt Vähähiilisyyttä tukevat dronepalveluratkaisut Etelä-Suomessa ja Jätkäsaari Mobility Lab -hankkeissa. Eetu haluaa kehittää älykaupunkia ja sen eri osa-alueita palvelemaan kaikkia kaupungissa asuvia ihmisiä ja yrityksiä.

Suvi Vähä-Sipilä aloitti projektisuunnittelijan työt Forum Viriumissa

Suvi Vähä-Sipilä työskentelee projektisuunnittelijana CroBoDDIT-hankkeessa, jossa edistetään Helsingin ja Pietarin välistä yhteistyötä disruptiivisten teknologioiden alalla.

Lauri Lemmenlehti aloitti teknisen asiantuntijan työt B.Green-projektissa

Tekninen asiantuntija Lauri Lemmenlehti haluaa kehittää älykaupunkia tuomalla luonnonympäristön mallintamisen ja simuloinnin saumattomaksi osaksi älykaupunkikokonaisuutta.

Petteri Rekomaa työskentelee teknisenä asiantuntijana AI4Cities-projektissa

Petteri Rekomaa aloitti toukokuussa teknisenä asiantuntijana AI4Cities-projektissa, jossa pyritään tukemaan eurooppalaisten kaupunkien hiilineutraaliustavoitteita tekoälypohjaisten ratkaisujen avulla.

Projektisuunnittelija Annamaria Rossi vahvistaa Fiksu Kalasatama -tiimiä

Annamaria Rossi toimii projektisuunnittelijana Mission Zero Foodprint -hankkeessa, jossa tavoitteena on kehittää toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja ravintola-alan hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Projektisuunnittelija Noora Reittu töihin Urban Eco Island- ja UIA HOPE -hankkeisiin

Projektisuunnittelija Noora Reittu työskentelee Forum Viriumilla Urban Eco Island- ja UIA HOPE -hankkeissa. Älykaupungissa Noora haluaa olla mukana edistämässä tiedon avoimuutta.

Matias Oikari projektisuunnittelijaksi Jätkäsaari Mobility Lab -hankkeeseen

Projektisuunnittelija Matias Oikari haluaa kehittää älykaupunkia yhdessä kokeillen. "Yhdessä kehitetty älykaupunki palvelee parhaiten sekä yrityksiä että asukkaita."

Tilaa uutiskirje

Kerromme uusista työpaikoista myös uutiskirjeessämme.


Olen lukenut Forum Virium Helsingin rekisteriselosteen ja hyväksyn että henkilötietojani käsitellään sen mukaisesti. Lyhyesti: noudatamme EU:n GDPR-asetusta ja käsittelemme henkilötietoja huolellisesti.