Tarjoa liikkumista helpottavaa ratkaisua Jätkäsaareen – kokeiluhaku avautuu tammikuussa

Forum Virium Helsinki etsii uusia liikkumisen ratkaisuja Jätkäsaareen nopeilla kokeiluilla. Kokeilut ovat osa Perille asti -hanketta, jossa haetaan uudenlaisia tapoja helpottaa matkailijoiden ja asukkaiden liikkumista Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Tulevana keväänä uusia liikkumisen palveluja ja teknologioita haetaan Jätkäsaaren asukkaiden käyttöön. Tavoitteena on löytää keinoja helpottaa kaupunkilaisten liikkumista ja vastata konkreettisella tavalla liikkumisen tarpeisiin ja haasteisiin. Kokeiltavaksi haetaan ennen muuta ratkaisuja, joilla voidaan vähentää liikenteen päästöjä, ruuhkia ja muita liikenteen haittoja.

Liikkumisen tarpeita ja haasteita on tunnistettu useassa työpajassa Jätkäsaaren asukkaiden, yritysten ja kaupungin edustajien kanssa. Asukkaat ovat myös aktiivisessa roolissa palvelujen kokeilijoina ja yhteiskehittäjinä.

Kokeiluhaun tarkka sisältö ja siihen liittyvä tarjouspyyntö, sähköinen tarjouslomake ja muut aineistot julkaistaan tällä sivulla 25.1.2019.

Perille asti -hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto. Hanke toteutetaan 2017–2019.

Perille asti -kokeilut 2018 

Perille asti -hanke

 

Kuva: Jussi Hellsten, Helsinki Marketing

Lisätietoja

Janne Rinne

Projektipäällikkö


#alyliikenne #perilleasti
puh. +358 40 682 0050
janne.rinne(at)forumvirium.fi