Haemme uusia liikkumisratkaisuja Jätkäsaareen – Nopeiden kokeilujen tarjouskilpailu auki

Artikkelikuva: Haemme uusia liikkumisratkaisuja Jätkäsaareen – Nopeiden kokeilujen tarjouskilpailu auki

Forum Virium Helsinki etsii uusia liikkumispalveluja ja -ratkaisuja Jätkäsaaren matkailijoiden tarpeisiin nopeilla kokeiluilla. Tarjouspyyntö on avoinna 4.5.2018 asti.

Kokeilut ovat osa Perille asti -hanketta, jossa haetaan uudenlaisia liikkumisen palveluja ja ratkaisuja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkävijöiden käyttöön Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Nyt avautunut tarjouspyyntö keskittyy Helsingissä Jätkäsaaren matkailijoiden liikkumiseen.

Nopeita kokeiluja matkailijoiden tarpeisiin

Avoimella tarjouspyynnöllä haetaan kahdesta viiteen nopeaa kokeilua. Yhden kokeilun hinta on enintään 10 000 euroa ja kokeiluhankintojen arvo yhteensä enintään 45 000 euroa.

Tarjouspyynnöllä etsitään kokeiluja, jotka tarjoavat ratkaisuja matkailijoiden liikkumisen ongelmiin ja parantavat matkailun kannalta kiinnostavien kohteiden saavutettavuutta. Kokeilujen toivottu sisältö ja muoto on kuvattu tarjouspyynnössä, joka löytyy alta.

Tarjouspyyntö on suunnattu uudenlaisia liikkumispalveluja ja -ratkaisuja tarjoaville yrityksille ja muille toimijoille. Useampi toimija voi myös yhdessä tarjota kokeilua.

Perille asti -hankkeen asiantuntijaraati valitsee kokeilut. Kokeilut käynnistyvät kesällä ja yksittäisen kokeilun kesto on korkeintaan viisi kuukautta.

Jätkäsaaren kokeilu- ja kehittämisalusta tarjoaa yrityksille konkreettisen kokeiluympäristön uusien palvelujen ja tuotteiden testaamiseen. Matkailijoiden kanssa kokeiltavista palveluista saadaan aitoa käyttäjäpalautetta, oppeja ja käytännön kokemuksia. Forum Virium Helsinki auttaa kokeilujen toteuttamisessa ja tarjoaa yhteistyöverkostonsa kokeilijoiden käyttöön. Kokeiluista viestitään Forum Virium Helsingin kanavissa.

Tarjoa kokeilua

Kokeilua tarjotaan Forum Virium Helsingin sähköisellä lomakkeella. Tarjouspyyntö ja -lomake löytyvät alla olevien linkkien kautta.

Tarjouspyyntö

Sähköinen tarjouslomake

Tarjouspyynnön valmistelussa hyödynnettiin sidosryhmähaastatteluja ja työpajoja. Niiden päätulokset on tiivistetty yhteenvetodokumenttiin. Dokumentti toimii tausta-aineistona ja ideoiden lähteenä kokeilujen tarjoajille. Tarjoukset arvioidaan yksinomaan tarjouspyynnön ja siinä kuvattujen kriteerien perusteella.

Valmistelun yhteenvetodokumentti

Lisätietoja

Lisätietoja antavat Perille asti -hankkeen projektipäällikkö Janne Rinne sekä projektisuunnittelija Ville Nousiainen.

Tarjouspyyntöön liittyen järjestettiin infotilaisuudet 6.4. ja 18.4.2018. Forum Virium Helsingin esitys löytyy täältä. Linkki Metropolian tutkimukseen löytyy yhteenvetodokumentista.

Tarjouskilpailuun liittyvät kysymykset ja vastaukset on koottu tähän dokumenttiin. (Päivitetty 18.4. tilaisuuden kysymyksillä)

 

Perille asti -hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto. Hanke toteutetaan vuosina 2017-2019.

kuva: Jussi Hellsten/Visit Helsinki

Lisätietoja:

Kuva

Janne Rinne

#alyliikenne #jml
puh. +358 40 682 0050
janne.rinne(at)forumvirium.fi

Kuva

Ville Nousiainen

#hope #kokeilujoukot
puh. +358 40 646 4442
ville.nousiainen(a)forumvirium.fi

Lue myös