Palkkaamme teknisen projektipäällikön Carbon Neutral Tourism -projektiin

Artikkelikuva: Palkkaamme teknisen projektipäällikön Carbon Neutral Tourism -projektiin

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö. Teemme Helsingistä maailman toimivimman älykaupungin yhteistyössä yritysten, tutkimuslaitosten ja kaupunkilaisten kanssa.

Toimintamme kasvaa ja etsimme nyt teknistä projektipäällikköä Carbon Neutral Tourism -projektiin

6Aika: Carbon neutral tourism development with smart solutions- hankkeen pitkän tähtäimen tavoite on vaikuttaa matkailualan hiilidioksidipäästöjen vähentymiseen ja energiatehokkuuden lisäämiseen Suomessa kasvattamalla datan avulla ymmärrystä alan hiilijalanjäljestä ja sen konkreettisista vähentämismahdollisuuksista. Hankkeen aikana tavoitteiden toteutumista edistetään muun muassa moninaisin yhteiskehittämisen muodoin, kokoamalla soveltuva mittaristo, kehittämällä ja yhdistelemällä relevantteja datalähteitä, kokoamalla nämä yhteiseen tietovarantoon ja älykkäiden ratkaisujen kautta muuttamalla data käyttökelpoiseksi ja helposti saatavilla olevaksi informaatioksi, jonka avulla on mahdollista tehdä tarvittavia muutoksia.

Hankkeessa rakennetaan tarvittavat digitaaliset työkalut ja Co2-TIS (Carbon Neutral Tourism Intelligence System) toimintamalli, jota levitetään hankkeen aikana tehokkaasti. 

Teknisen projektipäällikön tehtävässä vastuullasi on projektin toteutus hankesuunnitelman mukaisesti sekä projektin talous. Lisäksi tehtäviin lukeutuu koordinointi Helsingin, Tampereen ja Turun pilottien välillä. 

Tehtävässä eduksesi on:

  • kokemus ohjelmistokehityksen tiimien johtamisesta.
  • kokemus tuotepäällikön tehtävästä.
  • rajapintojen, Data Managementin, IoT:n ja kehitysanalytiikan ymmärrys.

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulta, itsenäisen ja monipuolisen työn, hyvät edut sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa. 

Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.12.2021 asti.

Lisätiedot:

Timo Ruohomäki 040 661 5500 16.3 ja 17.3.2020 klo 8.30-9.00

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen oheisella lomakkeella 31.3.2020 mennessä.

Lisätiedot

Kuva

Timo Ruohomäki

#IoT #data
puh. +358 40 661 5500
timo.ruohomaki(at)forumvirium.fi

Lue myös