Palautteella kohti viihtyisämpää kaupunkia – Lataa City Feedback App

Artikkelikuva: Palautteella kohti viihtyisämpää kaupunkia – Lataa City Feedback App

City Feedback App -sovelluksella annat palautetta kaupungille ja jaat kokemuksiasi toisille kaupungissa liikkujille. Lataa sovellus ja jaa tietoa!

City Feedback App on kaikille kaupungissa liikkuville tarkoitettu tiedonjakokanava. Sen kautta voi antaa ja selailla palautteita, joita on jätetty kaupungille ja kaupungista. Kaikki sovelluksen ladanneet näkevät jo jätetyt viestit ja kirjautuneena voi lähettää omia palautteita ja kehitysehdotuksia. 

Sovellus pohjautuu ajatukselle, että kaupungissa liikkuvat ihmiset huomaavat ensimmäisenä, kun jotain pitäisi korjata tai jokin ei toimi. Palautetta voikin jättää esimerkiksi täysistä roskakoreista, kaatuneista kylteistä, rikkinäisistä penkeistä ja puutteellisesta liikenteenohjauksesta. 

Tiettyjä aiheita koskevat viestit ohjautuvat Helsingin kaupungin palautejärjestelmiin. Käyttäjät näkevät, kun palaute on otettu käsittelyyn ja kun se on kuitattu tehdyksi.

Loput palautteet jäävät käyttäjien yhteiseksi tiedon jakamiseksi. Tästä syystä sovellukseen voi lisätä myös suosituksia ja muita havaintoja. 

City Feedback App on tietoturvallinen sovellus, joka noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta ja omadata-periaatteita. Käyttäjälle kerrotaan avoimesti ja läpinäkyvästi, mitä tietoja kerätään ja jaetaan ja mitä tarkoitusta varten. Hän voi halutessaan perua antamansa luvat milloin vain. 

Sovelluksen on kehittänyt InfoTripla yhteistyössä Forum Virium Helsingin kanssa. Palvelua jatketaan osana SmashHit-hanketta vuoden 2022 loppuun asti samalla, kun selvitetään sen jatkomahdollisuuksia hankkeen päättymisen jälkeen. 

Smashhit-hankkeessa edistetään datataloutta luomalla uusia ja parempia palveluja, jakamalla dataa turvallisesti sekä sujuvoittamalla lupakäytäntöjä datan jakamiselle. Helsingin osalta hanke keskittyy älyliikenteen kokeiluihin, joissa ratkaisuja kehitetään omadata-periaatteiden mukaisesti. 

City Feedback Appin testaus aloitettiin huhtikuussa 2022. Kehitystyötä tehdään käyttäjäpalautteen pohjalta myös jatkossa. Sovellus on tällä hetkellä saatavilla Android-puhelimille – lataa se Google Play -kaupasta ja aloita vaikuttaminen! 

Huom! Jos sinulla on sovelluksen käyttöön liittyviä kysymyksiä, ole yhteydessä: asiakaspalvelu@aebi-schmidt.com

Lisätietoa

Lue myös