Tarjoa AR/VR-ratkaisua ja tule kokeilemaan sitä 5G-ympäristöön Helsinkiin

Artikkelikuva: Tarjoa AR/VR-ratkaisua ja tule kokeilemaan sitä 5G-ympäristöön Helsinkiin

Onko yritykselläsi AR/VR-ratkaisu, joka sopii kaupunkikäyttöön ja voisi hyödyntää 5G-verkkoa? Ostamme kokeiluja jopa 8000 eurolla. Tarjoa AR/VR-ratkaisuasi 19.4. mennessä!

UrbanSense-projekti haastaa yritykset edistämään 5G-teknologian käyttöönottoa uusien innovatiivisien kokeilujen avulla. Haasteen tueksi tarjoamme laajan asiantuntijaverkoston sekä innovatiivisen ympäristön keskeisillä Living Lab -alueilla Helsingissä. Kokeiluhankintakierroksia järjestetään kolme kappaletta. Yksittäisen kokeilun arvo voi olla enintään 8000 euroa.

Toisen kokeilukierroksen tarjouskilpailu on avoinna 19.4.2019 saakka ja siihen voi tarjota kokeilua tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Yksittäisen kokeilun arvo voi olla enintään 8000 euroa.

Haaste 2: AR/VR

Kehitä ja testaa markkinoita uudella AR/VR-tuotoksella, joka hyödyntää 5G:n ominaisuutta suuren tiedonsiirron ja lähes reaaliaikaisen tilannekuvan välittämiseen. Kokeilulla saadaan arvokasta kokemusta ja opitaan uutta tuotoksesta. Kokeilu voi olla myös osa suurempaa kokonaisuutta tai konseptia. Lisätyn ja virtuaalitodellisuuden ratkaisut soveltuvat eri havainnollistamisen ratkaisuihin sekä reaaliaikaisen tilannekuvan välittämiseen. Kokeilun tarkoituksena on vauhdittaa uuden teknologian käyttöönottoa ja ymmärrystä innovatiivisin kokeiluin.

AR/VR-tuotos pyritään julkaisemaan tapahtumassa, joka sopii tuotokseen teemaan Helsingissä. Tarkempi ajankohta ja testijakso määritellään osallistuja kanssa.

Mitä opitaan kokeilun aikana? AR/VR-käyttökohteena arvostamme tuotosta, jolla on paljon uutuusarvoa ja merkittävyyttä hyödyntäen 5G:n ominaisuuksia. Uutuusarvoa on myös tuotoksessa, jossa on hyödynnetty aikaisempia ratkaisuja uudella tavalla.

UrbanSensessä kokeiluja ostetaan pienhankintana.

Maailman toimivimmassa kaupungissa  Helsingissä löytyy useita AR/VR-käyttökohteita. Yllätä meidät innovatiivisella käyttökohteella!

Esimerkkejä AR- ja VR-käyttökohteista:

  • Helsinki 3D-mallinnuksen hyödyntäminen
  • Virtuaalinen opas, esimerkiksi turistiopas
  • Multimediaelämykset
  • Kaupunkisuunnittelu ja rakentaminen
  • Opetus, koulutus ja simulointi
  • Kunnossapito ja huolto
  • Kokoonpano ja automaatio
  • 360 asteen video

Katso myös arviointikriteerit.

Tarjouksien vastaanottaminen on päättynyt 19.4.2019.

Lisätietoja

Kuva

Eero Jalo

#urbansense
puh. +358 40 501 3223
eero.jalo(at)forumvirium.fi

Lue myös