Liity kestävän liikkumisen edelläkävijäksi ja paranna elämänlaatua kaupunginosassasi MUV-hankkeessa

Artikkelikuva: Liity kestävän liikkumisen edelläkävijäksi ja paranna elämänlaatua kaupunginosassasi MUV-hankkeessa

Mobility Urban Values -hanke (MUV) kannustaa paikallisia yhteisöjä kestävään liikkumiseen uudella innovatiivisella tavalla – innostamalla käyttäytymisen muutokseen pelin avulla. Hae mukaan  31.10. mennessä.

Mukaan voivat liittyä asukkaiden ryhmät, paikalliset yritykset, kaupungin edustajat, yliopistot ja tutkimuslaitokset erilaisista kaupungeista ja kaupunginosista – maaseudulta kaupunkeihin, tiiviistä harvaan asuttuihin ja smart city -kaupunginosista perinteisempiin naapurustoihin.

Toiminta mukaan liittyvissä kaupungeissa käynnistyy tammikuussa 2019 ja jatkuu noin vuoden ajan. Keskeistä toimintaa ovat muun muassa

  • Yhteiskehittämistyöpajat, joissa kehitetään paikallisia liikkumisen visioita ja strategioita.
  • Yhteiskehittämistyöpajat, joissa kustomoidaan MUV-mobiilisovellusta, tiedon visualisointia verkkoon ja rakennetaan mittausasemia.
  • Verkoston yhteiset työpajat, joissa jaetaan kokemuksia muiden MUV-kaupunginosien kanssa.

Mobiilisovelluksen ja mittausasemien avulla kerättävä tieto liikkumisesta ja ympäristöstä auttaa parantamaan suunnittelua ja elämänlaatua kaupungeissa.

Hae mukaan viimeistään 15.10 mennessä ja täytä sähköinen lomake täällä. Tämän jälkeen MUV-hankkeen edustaja ottaa hakijaan yhteyttä ja auttaa hakemuksen jättämisessä.

MUV kannustaa paikallisia yhteisöjä kestävään liikkumiseen

MUV eli Mobility Urban Values on EU-rahoitteinen hanke, joka kannustaa kestävään ja terveelliseen liikkumiseen kutsuen mukaan paikalliset yhteisöt, paikalliset yritykset, päättäjät ja avoimesta datasta kiinnostuneet tahot. MUVin ratkaisut ovat avoimia ja ne on kehitetty yhdessä tiiviin ja oppivan yhteisön kanssa viimeisen 15 kuukauden aikana. Sovelluksia on kokeiltu monessa keskenään erilaisessa kaupunginosassa eri puolilla Eurooppaa: Amsterdamissa (NL), Barcelonassa (ES), Fundaossa (PT), Gentissä (BE), Helsingissä (FI) and Palermossa (IT). Kokeilujen siirtyessä uuteen vaiheeseen nyt on aika pyytää mukaan uusia yhteisöjä rikastamaan MUVin lähestymistapaa uusilla raikkailla näkemyksillä, ennakoimattomilla ongelmilla ja uusilla luovilla ratkaisuilla. Tämä on tausta tälle MUVin ensimmäiselle avoimelle haulle.

Liity innovatiivisten kaupunkien MUV-joukkoon ja paranna elämänlaatua kaupunginosassasi!

www.muv2020.eu

 

 

 

 

 

Lisätietoja

Kuva

Sami Sahala

#MaaS #smartmobility #ITS
Mobile: +358 44 0255 590
sami.sahala(at)forumvirium.fi

Lue myös