Asukkaista asiakkaiksi: ideoita yrityksen ja taloyhtiön yhteistyöhön

Artikkelikuva: Asukkaista asiakkaiksi: ideoita yrityksen ja taloyhtiön yhteistyöhön

Asukkaat ovat oivia asiakkaita kierto- ja jakamistalouden palveluille, kunhan yritykset ja taloyhtiöt oppivat tekemään yhteistyötä. Uusi opas antaa vinkkejä ja jakaa kokemuksia yrityksille.

Ihmisten kiinnostus entistä kestävämpään asumiseen kasvaa. Taloyhtiössä on jo ja niihin toivotaan jakamista ja kiertotaloutta edistäviä palveluita, kuten yhteiskäyttöisiä tavaroita, kulkuneuvoja ja tiloja. Kun reilu puolet suomalaisista asuu taloyhtiöissä, yrityksille riittää mahdollisuuksia. 

Uudet palveluntarjoajat ovat erittäin tervetulleita, kunhan yhteistyö saadaan sujumaan ja kannattamaan. Siksi Circular Green Blocks -hankkeessa kokeiltiin, millaiset palvelut asukkaita kiinnostaisivat ja mitä niiden onnistunut toteuttaminen vaatii. Nyt julkaistu Asukkaista asiakkaiksi – opas yrityksille palveluiden tuottamisesta taloyhtiöihin kokoaa opit yhteen. 

Oppaasta saa tietoa taloyhtiöistä asiakkaana ja vinkkejä siihen, miten asunto-osake- tai vuokrataloyhtiötä kannattaa lähestyä uuden palvelun kanssa ja millaiset palvelumallit taloyhtiöissä toimivat parhaiten.

Hankkeessa on julkaistu myös kaksi muuta opasta. Tutustu niihinkin!

Yhteiskäyttöä yhtiöön – opas asukkaalle ja osakkaalle palvelun hankkimiseksi taloyhtiöön

Kolmiulotteiset korttelit – opas taloyhtiöille kiinteistökohtaisen 3D-paikkatiedon hyödyntämiseen

Katso video hankkeesta

Hanke rahoitetaan Euroopan unionin osana Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Lue myös