Hankevalmistelupäällikkö, tule meille töihin

Artikkelikuva: Hankevalmistelupäällikkö, tule meille töihin

Forum Virium Helsinki Oy on yksi maailman johtavia Smart City –toimijoita, jonka edelläkävijyys on saanut tunnustusta erityisesti avoimen datan, liikkumisen palveluiden ja Fiksun Kalasataman kehittämisen saralla. Yhdessä yritysjäsentemme ja laajan kaupunkiverkoston kanssa rakennamme tulevaisuuden Helsinkiä. 

Toimintamme on hankemuotoista. Hankkeet ovat useamman toimijan yhteisiä ja niillä kehitetään älykästä kaupunkia. Hankkeilla nopeutetaan ja kokeillaan uusien teknologioiden ja toimintamallien saapumista helsinkiläisten arkeen. Käynnissä olevia hankkeita ovat esimerkiksi robottibussien pilotointi, älykotiratkaisujen yhteiskehitys ikääntyneiden kotihoidossa, kestävän energian ja liikkumisen innovaatiokilpailut sekä älykaupunkien IoT- ja data-alustojen kehittäminen. Teknologioiden lisäksi käyttäjä- ja kysyntälähtöiset innovaatiotoiminnan menetelmät ovat hankkeiden keskiössä.

Olemme viime vuosina saaneet erityisen paljon aikaan ja Forum Viriumin hanketiimi on tuonut Helsinkiin maailmanluokan projekteja. Etsimme nyt:

Hankevalmistelupäällikköä

Tehtävänäsi on tukea toimiala-asiantuntijoitamme uusien hankkeiden suunnittelussa. Vastaat myös itsenäisesti yksittäisten ulkomaisiin ja kotimaisiin rahastoihin suunnattujen kehityshankkeiden valmistelusta. Olet avainasemassa hankehakemusten toimeenpanijana ja strategiamme jalkauttajana. 

Hankevalmistelutyö sisältää monitoimijahankkeissa yhteisen hankesuunnittelun fasilitointia, hankkeiden toiminnan, tavoitteiden ja tulosten suunnittelua, hankkeiden budjetointia, neuvotteluja rahoittajan kanssa, hankesuunnitelmiin liittyvien tekstien ja esitysmateriaalin tuottamista ja hankesuunnitelmien sekä hankkeisiin liittyvien sopimusten laatimista.

Arvostamme:

  • Aiempaa hankevalmistelukokemusta sekä kotimaisista että ulkomaisista hankkeista.
  • Näyttöä onnistuneista hakuprosesseista ja läpimenneistä hanke-ehdotuksista.
  • Ymmärrystä innovaatiotoiminnan perusteista. 
  • Strategista ajattelukykyä.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tavoitteellisen yhteistoiminnan edistämiseen.
  • Kykyä tuottaa korkealaatuista ja selkeää suomenkielistä tekstiä.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.
  • Aiempaa kokemusta strategian toimeenpanosta, älykkään kaupungin teemojen kehittämistyöstä sekä tutkimuslaitos- ja yritysyhteistyöstä. 

Tarjoamme näköalapaikan tulevaisuuden kehittämiseen ja mahdollisuuden saada aikaan positiivista muutosta ihmisten arjessa. Aiemmin valmistelemiamme hankkeita on esitelty laajasti sekä kotimaisessa että kansainvälisessä mediassa, ja niiden tuotokset ovat voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja. Tarjoamme hyvät edut, fiksun työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa ja näköalapaikan älykaupunkikehitykseen.

Lisätietoja: Hugo Goncalves, puh: 045-119 9410 on 2.10.2019 or 4.10.2019 (in english only)

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.10.2019 mennessä osoitteessa: https://forumvirium.fi/rekrytointilomake/

Lisätietoja

Kuva

Hugo Goncalves

#SELECT4CITIES #IoE #IoT #Horizon2020
puh: +358 45 1199 410
hugo.goncalves(at)forumvirium.fi

Lue myös