City Feedback App: palautteella kohti toimivampaa kaupunkia

Artikkelikuva: City Feedback App: palautteella kohti toimivampaa kaupunkia

Roskapönttö täynnä? Pyörätie tukittu? City Feedback Appin kautta voi jakaa kaupunkiympäristöön liittyviä havaintojaan kaupungille ja muille kaupungissa kulkeville.

InfoTriplan osana SmashHit-hanketta kehittämän palautesovelluksen tavoitteena on ennen kaikkea lisätä kaupunkilaisten osallistumista ja luottamusta tiedonjakamiseen. Sovelluksen kautta, palaute menee turvallisesti perille.

City Feedback App kannustaa kaupunkilaisia toimimaan aktiivisina tiedontuottajina ja vaikuttamaan sitä kautta ympäröivään kaupunkiin!

Kokeilun taustalla on turvallisen datatalouden edistämistä ajava SmashHit-hanke. SmashHit on osa Euroopan komission Horizon 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelmaa. Kansainvälisesti hanketta koordinoi ATB-tutkimusinstituutti Bremenistä. Hankkeeseen osallistuu kymmenen partneria viidestä maasta.

SmashHit-hankkeessa pyritään edistämään datataloutta luomalla uusia ja parempia palveluja dataa hyödyntäen. Tavoitteena on tarjota luotettava ja turvallinen tapa jakaa eri lähteistä ja alustoilta tulevaa tietoa, sujuvoittaa lupakäytäntöjä datan jakamiselle sekä sopia reiluista säännöistä datan jakamisessa niin yksityisten kuin yritystoimijoidenkin välillä.

Helsingin osalta hanke keskittyy älyliikenteen kokeiluihin, joissa tavoitteena on edistää tiedon jakamiseen ja lupakäytäntöihin liittyviä ratkaisuja MyData-periaatteiden mukaisesti.

Älyratkaisuja kaupungeille, pilotteja yrityksille ja yhteistyömahdollisuuksia tutkimuslaitoksille – kerromme sinulle ensimmäisenä!
Tilaa Forum Virium Helsingin uutiskirje https://forumvirium.fi/tilaa-uutiskirje/

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö, joka tekee Helsingistä maailman toimivimman älykaupungin yhteistyössä yritysten, tiedeyhteisön, kaupungin ja kaupunkilaisten kanssa.
www.forumvirium.fi

Tilaa uutiskirje – älykaupunkiuutiset suoraan sähköpostiisi!

Haluatko pysyä ajan tasalla tulevaisuuden kaupunkiratkaisuista ja saada ensimmäisenä tiedon avautuvista kokeiluhauista ja innovaatiokilpailuista? Tilaa kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirjeemme!

Hidden
Hidden
Nimi(Pakollinen)
Hyväksyn tietojeni tallentamisen(Pakollinen)
Olen lukenut Forum Virium Helsingin tietosuojaselosteen ja hyväksyn että henkilötietojani käsitellään sen mukaisesti. Lyhyesti: noudatamme EU:n GDPR-asetusta ja käsittelemme henkilötietoja huolellisesti.

Lue myös