Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa.

Työpajat ovat avoimia kaikille olet sitten ravintola-alan ammattilainen, asiakas, alan asiantuntija tai opiskelija.  Kevään 2020 aikana järjestetään sarja työpajoja, joissa teemoina ovat hävikki, ravintoloiden energiatehokkuus ja toiminnan hiilijalanjälki. Jokaisesta työpajojen teemasta järjestetään kaksi samansisältöistä työpajaa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Ilmoittaudu Mission Zero Foodprint -työpajoihin

Hävikki ravintola- ja ruokapalveluissa I & II

Ma 24.2 klo 13-16 Kalasatama Urban Lab, Helsinki. 

Pe 28.2 klo 9-12 Laurea-amk, Leppävaaran kampus, Espoo.

Ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus I & II

Huom! Ravintoloiden- ja ruokapalveluiden energiatehokkuus- työpajoja 17.3. ja 19.3. ei järjestetä. Työpajat siirretään etäyhteyden päähän verkkoon ajankohdille 21.4. klo 13.00-16.00 ja 24.4. klo 9.00-12.00

Osallistavassa webinaarissa pääset kuulemaan toimitilapalveluiden asiantuntija Jari T. Korhosen mietteitä energiaa säästävästä toiminnasta ravintolassa. Esityksen jälkeen jatkamme yhteiskehittämistä virtuaalisesti ja pohdimme, miten ravintoloiden toimintaa voitaisiin kehittää energiatehokkaampaan suuntaan.

Ilmoittaudu mukaan webinaareihin

Ti 21.4. klo 13:00–16:00 webinaari. Ilmoittautuminen auki täällä.

Pe 24.4. klo 9:00–12:00 webinaari. Ilmoittautuminen auki täällä.

Linkki webinaareihin lähetetään osallistujille myöhemmin.

Mikäli olit ehtinyt ilmoittautua työpajoihin mukaan, mutta korvaavan webinaarin päivämäärä ei sovi sinulle, voit perua ilmoittautumisesi alkuperäisen vahvistusviestin kautta.

Ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki I & II

Huhtikuulle suunnitellut Ravintolan- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 & 2 työpajat tullaan siirtämään pidettäviksi kesäkuun puolella. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää!

Lisätietoa työpajoista:

Anne Turunen, Laurea
Lehtori
+358 50 5941357
anne.turunen(at)laurea.fi

Kuva: Jussi Helsten, Helsinki Marketing

Lisätietoja

Annamaria Rossi

Projektisuunnittelija


#fiksukalasatama #virtuaalivehreä #missionzerofoodprint
puh. +358 50 491 2270
annamaria.rossi(at)forumvirium.fi