Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa.

Työpajat ovat avoimia kaikille olet sitten ravintola-alan ammattilainen, asiakas, alan asiantuntija tai opiskelija.  Kevään 2020 aikana järjestetään sarja työpajoja, joissa teemoina ovat hävikki, ravintoloiden energiatehokkuus ja toiminnan hiilijalanjälki. Jokaisesta työpajojen teemasta järjestetään kaksi samansisältöistä työpajaa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Ilmoittaudu Mission Zero Foodprint -työpajoihin

Hävikki ravintola- ja ruokapalveluissa I & II

Ma 24.2 klo 13-16 Kalasatama Urban Lab, Helsinki. Ilmoittautuminen auki täällä.

Pe 28.2 klo 9-12 Laurea-amk, Leppävaaran kampus, Espoo. Ilmoittautuminen auki täällä.

Ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus I & II

Ti 17.3 klo 13-16 Kalasatama Urban Lab, Helsinki. Ilmoittautuminen auki täällä.

To 19.3 klo 9-12 Laurea-amk, Tikkurilan kampus, Vantaa. Ilmoittautuminen auki täällä.

Ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki I & II

Ti 21.4 klo 13-16 Kalasatama Urban Lab, Helsinki. Ilmoittautuminen auki täällä

Pe 24.4 klo 9-12 Laurea-amk, Tikkurilan kampus, Vantaa. Ilmoittautuminen auki täällä.

Lisätietoa työpajoista:

Anne Turunen, Laurea
Lehtori
+358 50 5941357
anne.turunen(at)laurea.fi

 

 

Kuva: Jussi Helsten, Helsinki Marketing

Lisätietoja

Annamaria Rossi

Projektisuunnittelija


#fiksukalasatama #virtuaalivehreä #missionzerofoodprint
puh. +358 50 491 2270
annamaria.rossi(at)forumvirium.fi