Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa.
Työpajat ovat avoimia kaikille olet sitten ravintola-alan ammattilainen, asiakas, alan asiantuntija tai opiskelija. Vuoden 2020 aikana järjestetään sarja työpajoja, joissa teemoina ovat hävikki, ravintoloiden energiatehokkuus ja toiminnan hiilijalanjälki. Jokaisesta työpajojen teemasta järjestetään kaksi samansisältöistä työpajaa eri puolilla pääkaupunkiseutua.
Ilmoittaudu Mission Zero Foodprint -työpajoihin
Ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki I & II
Tutustu aikaisempien työpajojen tuotoksiin
Hävikki ravintola- ja ruokapalveluissa I & II. Lue työpajojen tuotoksista täällä.
Ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus I & II -webinaarit. Lue työpajojen tuotoksista täällä.
Lisätietoa työpajoista:
Anne Turunen, Laurea
Lehtori
+358 50 5941357
anne.turunen(at)laurea.fi
Kuva: Jussi Helsten, Helsinki Marketing
Lisätietoja