Tervetuloa SILVER-loppuseminaariin ja työpajoihin!

Artikkelikuva: Tervetuloa SILVER-loppuseminaariin ja työpajoihin!

SILVER-projektin tavoitteena on löytää esikaupallisen hankintaprosessin avulla sellaista uutta teknologiaa, jonka avulla voidaan tukea ikääntyneiden itsenäistä asumista kotona. Kolmivaiheinen hankintaprosessi on edennyt nyt viimeiseen vaiheeseen, jossa testataan LEA-nimistä hoivarobottia viidessä eri maassa. Lähes viisivuotinen SILVER-projekti päättyy elokuun lopussa kun testivaihe on ohitse. Jotta SILVER-projektin opit saadaan levitettyä, järjestetään partnerimaissa SILVER-tapahtumia ja lisäksi yhteinen loppuseminaari työpajan kera. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia, mutta edellyttävät rekisteröitymistä.

SILVER-tapahtumat Vantaalla ja Oulussa

Suomessa LEA-hoivarobotin testit ovat huhtikuussa ja samaan aikaan järjestetään Oulussa 18.4. ja Vantaalla 20.4. SILVER-tilaisuudet. Näissä tilaisuuksissa kerrotaan muun muassa projektin tuloksista, esikaupallisten hankintojen tilanteesta Suomessa sekä esitellään LEA-hoivarobotti. Lisätietoja näistä tapahtumista löytyy SILVER-projektin kotisivuilta (ks. SILVER-tapahtumakalenteri), jonka kautta tapahtumiin voi myös ilmoittautua.

Loppuseminaari Amsterdamissa 7.6.

SILVER-projektin päätöstapahtuma järjestetään 7.6.2016 Amsterdamissa. Ensin on vuorossa varsinainen loppuseminaari, jossa kerrotaan kokemuksista sekä julkisten ostajaorganisaatioiden että mukana olevien yritysten näkökulmasta. Lisäksi järjestetään paneelikeskustelu, jossa käydään läpi muun muassa esikaupallisen hankintaprosessin hyötyjä Euroopan tasolla. Seminaarin jälkeen alkaa työpajaosuus, joka pureutuu syvällisemmin käytännön kysymyksiin ja suosituksiin. Lisäksi LEA-hoivarobottia esitellään eHealth Week -seminaarissa, joka järjestetään Amsterdamissa 8.–10.6.2016. Ohjelma ja lisätiedot tästä linkistä.

Lue myös