Tekninen asiantuntija, tule töihin Fiksu kaupunki -hankkeeseen!

Artikkelikuva: Tekninen asiantuntija, tule töihin Fiksu kaupunki -hankkeeseen!

Haemme Fiksu kaupunki – Helsinki Innovation Districts -hankkeeseen sekä muiden Forum Virium Helsingin pienempien projektien vahvistukseksi teknistä asiantuntijaa. Tutustu innovatiiviseen joukkoomme ja hae paikkaa!

Haemme henkilöä, jolla on laaja-alaista osaamista ja kiinnostusta kaupunki-infrastruktuurin teknisiä ratkaisuja ja niiden soveltamismahdollisuuksia kohtaan. Työssäsi seuraat yritysten ja kaupunkien kehittämiä smart city -ratkaisuja. Arvioit niiden teknistä soveltuvuutta ja yhteensovitettavuutta sekä tuet teknisellä tasolla tiimiäsi ja kumppaneitamme hyödyntämään kaupungin data-infrastruktuuria. Samalla tuet Helsingin kaupungin asiantuntijoita tunnistamaan parhaita markkinoilla olevia smart city -ratkaisuja, joita tuomme kokeiltavaksi eri kaupunginosissa.

Toivomme osaamista joiltakin seuraavista osa-alueista:

  • Asuminen ja rakentaminen sekä niitä tukevat palvelut ja teknologiat.
  • Kaupunkitilan sensoriikka ja data.
  • Logistiikka ja opastaminen sekä niihin liittyvät IoT -ratkaisut ja tietorajapinnat.
  • Kaupunkitietomalli ja kaupungin digitaalinen kaksonen.
  • Kartta-aineistot, Open Street Map ja tietorajapinnat.
  • MyData ja GDPR.
  • Datan visualisointi ja analysointi.

Tässä työssä menestyminen edellyttää kykyä verkostomaiseen työskentelyyn, taitoa tarttua kiinnostaviin mahdollisuuksiin sekä kykyä edistää asioita järjestelmällisesti käytännön tasolla. Työskentelet monialaisessa tiimissä ja kommunikoit sujuvasti osaamisalastasi kollegoillesi ja muille asiantuntijoille. Muuttuvan ja nopeatahtisen toimintaympäristön sietokyky ja taito mukautua uusiin tilanteisiin auttavat sinua työssäsi.

Työyhteisömme Forum Viriumissa on avoin, ihmisläheinen, ystävällinen ja inspiroiva. Vaikka teemme tiimityötä, myös itseohjautuvuus on välttämätöntä.

Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulle, itsenäisen ja monipuolisen työn sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa.

Pääset osaltasi johdattamaan Helsingin kaupunkia kohti entistä toimivampaa ja resurssiviisasta tulevaisuutta. Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä tiimissämme!

Avoinna oleva työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.12.2023.

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 4.7.2021 mennessä tällä rekrytointilomakkeella.

Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Kerkko Vanhanen puh: +358 40 596 8296  perjantaina 18.6. klo 10:30-11:30 ja 13:30-14:30 sekä maanantaina 21.6. klo 9-10

Lisätietoa

Ohjelmajohtaja, Fiksu kaupunki Kerkko Vanhanen

Kerkko Vanhanen
Ohjelmajohtaja, Fiksu kaupunki
+358 40 596 8296
kerkko.vanhanen@forumvirium.fi

Lue myös