Tarjoa ratkaisua kokeiluhakuun: Liikennemerkkejä ja muita liikenteenohjauslaitteita koskevan tiedon kerääminen ja päivittäminen

Artikkelikuva: Tarjoa ratkaisua kokeiluhakuun: Liikennemerkkejä ja muita liikenteenohjauslaitteita koskevan tiedon kerääminen ja päivittäminen

Haemme ratkaisuja nopeisiin kokeiluihin, joissa tutkitaan uusia tapoja tuottaa tietoa Helsingin liikennemerkeistä ja muista liikenteenohjauslaitteista. Haku on auki 14.9.2022 kello 16 saakka.

Mobility Lab Helsinki -hanke vauhdittaa yritysten uuden liiketoiminnan, tuotteiden ja palvelujen syntyä edistämällä Helsingin kaupungin liikenteen digitaalisen kaksosen, tietomallien ja datavarantojen kehittämistä sekä tukemalla näiden tehokasta hyödyntämistä.

Nyt Mobility Lab Helsinki etsii kokeiluhaulla uusia tapoja tuottaa tietoa Helsingin liikennemerkeistä ja muista liikenteenohjauslaitteista. Muita liikenteenohjauslaitteita ovat tiemerkinnät, liikennevalo-opastimet, opasteet ja viitat. 

Kokeilut kytkeytyvät Helsingin kaupungin Cityinfra-alustan kehittämiseen. Mahdollisia kokeiltavia ratkaisuja voivat olla esimerkiksi:

  • Innovatiiviset tavat kerätä tietoa liikennemerkeistä tai muista liikenteenohjauslaitteista
  • Liikennemerkkejä tai muita liikenteenohjauslaitteita koskevan tiedon ajantasaistaminen ja laadunvarmistus 
  • Tiedon tuotanto ja vieminen kaupungin Cityinfra-alustaan 
  • Muut uudet ja innovatiiviset tavat tuottaa tietoa kaupungin liikennemerkeistä ja muista liikenteenohjauslaitteista

Avoimella tarjouspyynnöllä etsitään enintään kolmea toimittajaa, jotka pystyvät vastaamaan edellä kuvattuihin tarpeisiin. Tarjouskilpailun kokonaisbudjetti on enintään 20 000 euroa. Yhden kokeilun enimmäiskustannus (= kattohinta) on 10 000 euroa, alv 0%. 

Kokeiluhaku on avoinna 14.9.2022 klo 16:00 asti. 

Lue koko tarjouspyyntö ja jätä tarjous tästä linkistä

Samalta sivulta löydät lisätietoa Cityinfra-alustasta, kysymyksiä ja vastauksia -osion ja kaikki muut hankintaan liittyvät aineistot. 

Tervetuloa infotilaisuuteen 29.8. kello 13

Onko sinulla kysyttävää Mobility Lab Helsingin nopeiden kokeilujen hausta? Järjestämme kokeiluhaustan infotilaisuuden maanantaina 29.8.2022 klo 13.00-14.00. Tilaisuus pidetään  Maria 01:n startup-kampuksella Urban3-tilassa (Lapinlahdenkatu 16, 3. rakennus, 2. kerros). 

Tilaisuus järjestetään hybridinä, joten osallistuminen on mahdollista myös etänä. Ilmoittaudu infotilaisuuteen tästä.

Lisätietoa

Lue myös