Viihtyisät paikat, toimivat reitit -kokeiluohjelman infotilaisuus 3.2.

Artikkelikuva: Viihtyisät paikat, toimivat reitit -kokeiluohjelman infotilaisuus 3.2.

Paikka: Google Meet
Aika: 03.02.2023 9:0010:15

Mellunkylään haetaan uudenlaisia ja innovatiivisia keinoja kehittää kaupunkiympäristön viihtyisyyttä, toiminnallisuutta ja turvallisuuden tunnetta lasten ja nuorten näkökulmasta. Kokeiluohjelman tavoitteena on, että Mellunkylän alueen lapset ja nuoret käyttävät lähiympäristöään monipuolisesti leikkimiseen, liikkumiseen, olemiseen ja hengailuun. 

Osallistu Viihtyisät paikat, toimivat reitit -kokeiluohjelman infotilaisuuteen ja kuule lisää hausta 3.2.2023 kello 9:0010:15.

Jos et pääse paikalle, katso tilaisuus jälkikäteen tallenteena kokeiluohjelman sivulta.

Kokeiluohjelma avataan 1.2.2023, jolloin avoin tarjouspyyntö julkaistaan kokeiluohjelman sivulla. Haku on auki 24.2.2023 kello 16.00 asti.

Haettujen ratkaisujen tulee olla kokeiltavissa julkisessa kaupunkitilassa. Tarjottavat ratkaisut voivat olla katutilassa näkyviä ja fyysisiä tai digitaalisia ja vuorovaikutuksellisia. Ne voivat sisältää pelillisiä elementtejä tai muuten herättää iloa, uteliaisuutta ja muita positiivisia tunteita ympäröivää kaupunkiympäristöä kohtaan. Ratkaisut voivat kannustaa viivähtämään tai viipyilemään paikassa, jossa ei aikaisemmin ole ollut mitään yllättävää tai tutkimiseen kannustavaa.

Tutustu kokeiluohjelmaan!

Fiksu kaupunki -hanke tukee kaupunkikehitystä kaupunkiuudistusalueilla Mellunkylässä, Malmilla ja Malminkartano-Kannelmäessä sekä Pasilassa. Alueilla kokeillaan innovatiivisia ja fiksuja kaupunkiratkaisuja yhdessä yritysten ja asukkaiden kanssa. Hankkeen toteuttavat Forum Virium Helsinki ja Helsingin kaupunki. 

Kuva: Juha Valkeajoki / Sherpa

Lisätietoa

Lue myös