Perille asti -hankkeen infotilaisuus ja työpaja 17.12.

Artikkelikuva: Perille asti -hankkeen infotilaisuus ja työpaja 17.12.

Aika: 17.12.2018 klo 14.00-16.00
Paikka: Clarion Hotel Helsinki (Tyynenmerenkatu 2, Helsinki)
Ilmoittaudu

Perille asti -hanke etsii nopeiden kokeilujen kautta uusia liikkumisen ratkaisuja matkailijoiden ja asukkaiden käyttöön Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. 17.12.2018 Perille asti -hanke järjestää tapahtuman, jossa kerrotaan kolmen kaupungin tulevista kokeiluista.

Tapahtuma on suunnattu yrityksille. Info-osiossa kerrotaan tarkemmin, millaisia uusia palveluja ja kokeiluja hankkeessa haetaan ja miten kokeiluihin voi hakea mukaan. Lopussa on tiivis työpaja, jossa käsitellään tähän asti kerättyjä ehdotuksia Jätkäsaaren kokeiluiksi.

Jätkäsaaressa helpotetaan asukkaiden liikkumista

Forum Virium Helsinki hakee tulevana talvena ja keväänä uusia liikkumisen ratkaisuja Jätkäsaaren asukkaiden käyttöön. Kokeilujen sisältöä muotoillaan ja yhteiskehitetään parhaillaan yritysten ja asukkaiden kanssa. Lue lisää täältä 

Vantaa hakee ratkaisuja StopOver- ja työmatkailijoille

Vantaa hakee tulevana vuonna kokeiluja Aviapolis -alueen työmatkaliikkumiseen. Lisäksi etsitään ratkaisuja Vantaan matkailukohteiden saavutettavuuden kehittämiseksi.

Espoossa haetaan kokeiluja Rantaraitille

Rantaraitti on Espoon merenrannan rantaviivaa määrittävä ainutlaatuinen virkistys- ja ulkoilureitti, jota käytetään monipuoliseen liikkumiseen ympäri vuoden.

Neljäkymmentä kilometriä pitkän Rantaraitin varrella on palveluita ja monipuolisesti maisemia modernista kaupunkiympäristöstä luonnonsuojelualueisiin, uimarantoihin ja kalliometsiin. Rantaraitille haetaan kokeiltavaksi ratkaisuja jotka mm. kytkevät saariston palvelut Rantaraittiin, parantavat saavutettavuutta metroasemilta ja kehittävät alueen palveluiden digitaalista saavutettavuutta.

Tilaisuus on maksuton. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa.

Ilmoittauduthan mukaan tämän linkin kautta, kiitos!

Tervetuloa!

 

 

Perille asti -hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto. Hanke toteutetaan 2017–2019.

 

Lue myös