Palvelumuotoilutyöpaja pk-yrityksille liikenteen digitaalisesta kaksosesta 15.6.

Artikkelikuva: Palvelumuotoilutyöpaja pk-yrityksille liikenteen digitaalisesta kaksosesta 15.6.

Aika: 15.6.2022 klo 12-16
Paikka: Urban3, Maria01, Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 6.6. mennessä

Tervetuloa LiiDi2-hankkeen palvelumuotoilutyöpajaan, jossa kartoitetaan pk-yritysten tarpeita digikaksoselle. Työpaja järjestetään 15.6.2022 klo 12-16 Maria01:ssä.

LiiDi2-hankkeessa (Liikkumisen digitaalinen kaksonen palveluiden mahdollistajana) luodaan yrityksille mahdollisuuksia kehittää uusia palveluja ja liiketoimintaa keskittyen liikenteen digitaaliseen kaksoseen ja tietoaineistoihin.

Hankkeessa kehitetään uusia datan keräämisen ja hankinnan muotoja, tietoaineistojen tehokkaampaa hyödyntämistä, edelleenjalostamista ja integroimista kaupunkien digitaalisiin kaksosiin. Hankkeen toteuttavat Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö Forum Virium Helsinki ja rakentamispalveluliikelaitos Stara. 

15.6. järjestettävä työpaja on tarkoitettu yrityksille, jotka voisivat tehdä liiketoimintaa liikenneympäristön infran datasta. Näitä voivat olla esimerkiksi logistiikka- ja liikennepalvelujen, navigoinnin, robotiikan, esteettömyyden, suunnittelun ja muunlaisen datan hyödyntämisen alalla toimivat yritykset.

Työpajassa pureudutaan siihen, millaisia konkreettisia tarpeita yrityksillä on liikenteen digikaksoselle ja millaisia uusia liiketoimintamahdollisuuksia liikenteen digitaalinen kaksonen voisi tarjota yrityksille. Ennen työpajaa osallistujat tekevät lyhyen ennakkotehtävän. Työpajan fasilitoinnista vastaa Futurice. 

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi agenda ennen työpajaa. Tapahtuma on maksuton ja järjestetään paikan päällä Maria01:ssä suomeksi. Työpajaa ei järjestetä etänä/hybridinä, sillä tavoitteenamme on luoda työpajassa saada kaikkien osallistujien äänet kuuluviin ja luoda uusia yhteyksiä eri toimijoiden välille.

Tervetuloa!

Lisätietoa

Erityisasiantuntija Raimo Tengvall

Raimo Tengvall
Erityisasiantuntija
+358 40 629 7744
raimo.tengvall@forumvirium.fi

Lue myös