Tervetuloa mukaan Mission Zero Foodprint -hankkeen aloitustapahtumaan!
Mission Zero Foodprint -hanke kokoaa yhteen ravintola- ja ruokapalvelualan yrityksiä, kehittäjiä ja muita sidosryhmiä viemään ruoka-alaa kohti hiilineutraaliutta. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten tuemme pieniä ravintola- ja ruoka-alan toimijoita toiminnan muuttamisessa kestävämmäksi ja hiilineutraalimmaksi hankkeessa kehitettävien toimintamallien ja digitaalisten työkalujen avulla.
Kick-off -tapahtumassa avataan teemaa laajemmin, mukana esimerkkejä Helsingistä sekä innostavia asiantuntijapuheenvuoroja. Entä miten voimme samalla lisätä asiakkaiden tietoisuutta ravintoloiden ja ruokapalveluyritysten hiilineutraaliudesta ja ympäristöystävällisyydestä valintojen tueksi? Myös tähän tavoitteeseen haemme ratkaisuja. Tervetuloa mukaan!
Paikka: Starter Helsinki (Lapinlahdenkatu 16, Rakennus 15 C)
Aika: 13.2. klo 14.00-17.00
Alustava ohjelma
13.30 Kahvitarjoilu
14.00 Tervetuloa
- Mission Zero Foodprint -projekti esittäytyy, Kaisa Spilling, Forum Virium Helsinki.
- Keynote: Why we need low carbon strategies on food in cities, Seona Candy, Helsingin yliopisto.
- My Helsinki: Valitse vastuullisemmin, Laura Saksala, Helsinki Marketing.
- Case: Ravintola Ultima, Henri Alén.
- Case: Ravintola Nolla, Luka Balac.
Kahvitauko
- Miten vastuullisuus näkyy pohjoismaisten kuluttajien valinnoissa? Antti Isokangas, Kotipizza Group.
- Hiilijalanjälki ravintolatoiminnassa ja sen mittaaminen, Marja Jallinoja, Luonnonvarakeskus.
- Yhteenveto: Mira Jarkko, ilmastoasiantuntija, Helsingin kaupunki.
Fasilitoitu keskustelu: Miten kehitämme yhdessä ratkaisuja tukemaan hiilineutraalia ravintolatoimintaa ja millaisia työkaluja tarvitaan?
16.20 Tule mukaan kehittämään, Anne Turunen, Laurea-ammattikorkeakoulu.
Yhteenveto
Meet & mingle
17.00 Tilaisuus päättyy
Tervetuloa!
Tapahtuma on täynnä ja ilmoittautuminen on suljettu.
Voit ilmoittautua kevään työpajoihin täällä!
Kuva: Jussi Helsten, Helsinki Marketing
Lisätietoja