Lähiruokakioskin avajaiset Hakaniemen kauppahallissa 9.9.

Artikkelikuva: Lähiruokakioskin avajaiset Hakaniemen kauppahallissa 9.9.

Tervetuloa Lähiruokakioskin avajaisiin!

Aika: 9.9.2023 klo 10 – 15
Paikka: Hakaniemen kauppahalli

Urban&Local Lähiruokakioski on paikka, jossa unelmat ja maut kohtaavat! Me tuemme pienyrittäjiä tarjoamalla heille tilaisuuden loistaa hetken aikaa. Tämä tarkoittaa, että pääset maistamaan, kokemaan ja ostamaan paikallisia rakkaudella tehtyjä herkkuja.

Avajaiset kansallisena Lähiruokapäivänä 

Lähiruokakioski avaa ovensa yleisölle kansallisena Lähiruokapäivänä lauantaina 9.9.2023. Lähiruokapäivä on tunnustus monipuolisille pientuottajille, jalostajille ja ruoan alkuperälle. Kioskin avajaisissa lähiruokaa on mahdollisuus maistaa, haistaa, kokeilla ja kokea. Ohjelmassa on muun muassa viljalajikkeiden tunnistusta, maistiaisia ja arpajaiset. 

Tapaa pienyrittäjiä ja tutustu heidän ainutlaatuisiin tuotteisiinsa. Tule kuulemaan kuinka kaupunkihunajaa tuotetaan ja miten vertikaaliviljellyt versot varttuvat. Tässä on tilaisuutesi tukea paikallista yrittäjyyttä ja napata mukaasi upeita ruoka-aarteita!

Kioski on auki syyskuusta vuoden loppuun asti. Katso, mitä kioskissa on kulloinkin tarjolla Forum Virium Helsingin verkkosivulta tai Hakaniemen kauppahallin Instagramista!

Urban&Local – tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi – hanketta, jossa kehitetään vastuullisia ja innovatiivisia ruokaratkaisuja ja toimintatapoja. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki ja hankekumppaneina ovat Metropolia ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Perho liiketalousopisto sekä Vantaan kaupunki. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta. Kokeilu tehdään yhteistyössä Helsingin kaupunkitilat Oy:n kanssa.

Lisätietoa

Projektipäällikkö Roosa Halonen

Roosa Halonen
Projektipäällikkö
+358 40 158 1400
roosa.halonen@forumvirium.fi

Projektisuunnittelija Olivia Fokeerah

Olivia Fokeerah
Projektisuunnittelija
+358 41 318 1111
olivia.fokeerah@forumvirium.fi

Lue myös