Tervetuloa Mission Zero Foodprint ja CarbonWise -hankkeiden yhteiseen webinaarin, jossa esitellään ravintola-alan parhaita käytäntöjä ravintola- ja -kongressialan ruokahävikin hallintaan.
Tapahtuma: Kokemuksia kentältä: Ruokahävikki hallintaan!
Aika: 17.3.2021 klo 14-15:30
Paikka: Microsoft Teams-webinaari
Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.
Miltä näyttää valtakunnallinen ruokahävikkitiekartta
Mission Zero Foodprint – ja CarbonWise-hankkeiden
Ohjelma
Tervetuloa! Mission Zero Foodprint & CarbonWise -hankkeet
Suomen ruokahävikkitiekartta: Hävikin seuranta ja vähentäminen ravintola-alalla – Inkeri Riipi, Luonnonvarakeskus
Parhaita käytäntöjä ravintola- ja hotellialalta
Hävikki minimiin gastronomia edellä – Ilja Björs, Pihka-ravintolat
Toimijoiden yhteistyö ruokahävikin minimoimisessa – Jussi Kuuluvainen, Happy Farmer -ravintola
Ruokahävikin hallinta hotelli- ja kokousalalla – Otto Puranen, Scandic Espoo
Digitaalisia ratkaisuja ruokahävikin hallintaan
Älykästä ruokahävikin hallintaa – Tuure Karhu, Hukka AI
Preventing food waste with digitized inventory management – TotalCtrl, Charlotte Aschim
Tulossa syksyllä: Ravintoloiden hävikkikampanja – 6Aika CircularHoodFood
Ilmoittautuminen on suljettu.
Mission Zero Foodprint -hanke (2019-2021) saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto.
Mission Zero Foodprint -hanke kokoaa ravintola- ja ruokapalvelualan yrityksiä, kehittäjiä ja sidosryhmiä yhteiskehittämään ravintoloiden toimintaprosesseja kohti hiilineutraaliutta. Hankkeessa kokeillaan ja kehitetään digitaalisia työkaluja sekä pilotoidaan uusia toimintamalleja yhdessä Uudenmaan ravintoloiden kanssa. Projektin rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Uudenmaan liitto.
Kuva: Jussi Helsten, Helsinki Marketing


Lisätietoja

Annamaria Rossi
#circulargreenblocks #fiksukaupunki
puh. +358 50 491 2270
annamaria.rossi(at)forumvirium.fi