Info-webinaari 19.3. – Tarjouspyyntö kierrätysopastuksen tuottamisesta digialustalle

Artikkelikuva: Info-webinaari 19.3. – Tarjouspyyntö kierrätysopastuksen tuottamisesta digialustalle

Forum Virium Helsinki pyytää palveluntarjoajilta tarjouksia hankinnasta, jonka tavoitteena on tukea ja parantaa erityisryhmiin kuuluvien kuluttajien muovien, pattereiden ja biojätteiden kierrätyssosaamista. Lisätietoa hankintaan liittyen saat osallistumalla tulevaan info-webinaariin.

Järjestämme tiistaina 19.3. klo 13.30–14.30 info-webinaarin, jossa esitellään hankintaa ja vastataan siihen liittyviin kysymyksiin. Osallistu info-webinaariin tästä linkistä. Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Tarjousaikana on mahdollista esittää kysymyksiä sähköpostitse 18.3.2024 mennessä kaisa.sibelius@forumvirium.fi Laita viestin otsikoksi: Kysymykset TREASoURcE-projektin tarjouspyyntöön. Vastaukset yleisiin kysymyksiin julkaistaan tarjouspyynnön nettisivulta 25.3.2024 mennessä.

Tarjouspyyntö liittyy Euroopan unionin rahoittamaan TREASoURcE-projektiin, jolla pyritään tukemaan paikallisten ja alueellisten kiertotalousratkaisujen toteuttamista.

Jätä tarjouspyyntö 5.4. mennessä

Hankinta koskee kierrätysosaamisen vahvistamiseen tähtäävän opetusmateriaalin suunnittelua ja toteutusta. Materiaalin avulla halutaan opettaa kierrättämisen perusteet ja niiden soveltamista arjen kansalaistaitona kuntouttavan työtoiminnan ja vammaispalvelujen työtoiminnan asiakkaille.

Yhteistyökumppanina konseptin kehittämisessä ovat toimijoita Helsingin kaupungin kuntouttavan työtoiminnan ja Vammaispalveluiden työtoiminnan yksiköistä sekä näiden asiakkaat. Tavoitteena on tuottaa materiaaleja, jotka on erityisesti kohdennettu näiden asiakkaiden tarpeisiin. 

Innovatiivisen ja interaktiivisen sisällön tulee olla pedagogisesti toimivaa ja kohderyhmät huomioivaa kierrätysopastusta. Saavutettava ja selkokielinen materiaali tehdään suomeksi sen toivotaan olevan luonteeltaan visuaalista ja pelillistä. 

Tarjouspyyntö on avoinna 5.4.2024 klo 17.00 astija työ tehdään erikseen sovittavalla aikataululla 1.5.–31.10. välisenä aikana.  

Tarjouspyyntö ja liitteet löytyvät tältä sivulta: https://fvh.io/treasource-tarjouspyynto . Tarjouksen voi esittää yksittäinen yritys tai yrityskonsortio. Mikäli olet joko kierrättämisen tai teknologian taitaja, mutta toinen puoli paketista puuttuu, niin voimme yhdessä etsiä sopivaa kumppania. 

Kuva: Shutterstock

Lisätietoa

Projektipäällikkö Kaisa Sibelius

Kaisa Sibelius
Projektipäällikkö
+358 40 570 1317
kaisa.sibelius@forumvirium.fi

Lue myös