Jaossa jopa 300 000 euroa esineiden internet -ratkaisulle – vaikuta nyt avoimeen hakuun

Artikkelikuva: Jaossa jopa 300 000 euroa esineiden internet -ratkaisulle – vaikuta nyt avoimeen hakuun

Toimitko sinä tai yrityksesi esineiden internetin parissa? Nyt voit vaikuttaa helmikuussa 2018 avautuvaan Synchronicity-hankkeen avoimeen hakuun vastaamalla yrityksille suunnattuun kyselyyn 31. lokakuuta mennessä. Haussa rahaa on tarjolla 100 000 euroa per yritys tai 300 000 euroa yritysten yhteenliittymälle.

Avoimeen hakuun ovat tervetulleita osallistumaan kaiken kokoiset yritykset ja toimijat. Nyt tehtävän kyselyn kautta voit vaikuttaa tulevaan hakuun kertomalla yrityksenne pilotointitarpeista, toimintaympäristöstä ja mahdollisista testaamistanne esineiden internetiin pohjautuvista ratkaisuista.

Markkinat esineiden internetiä hyödyntäville kaupunkipalveluille

Synchronicity-hankkeessa pyritään luomaan aktiivinen, yhtenäisempi ja laaja markkina esineiden internetin ympärille rakentuville kaupunkipalveluille.

”Tavoitteena on luoda paikallisesti menestyksekkäille ratkaisuille mahdollisuuksia skaalautua laajemmille markkinoille”, Forum Virium Helsingin ohjelmajohtaja Hanna Niemi-Hugaerts sanoo.

Käytännössä Synchronicity toteutetaan kahdessa eri vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa hanke tekee paikallisia toimenpiteitä muun muassa uudenlaisten liikkumispalveluiden mahdollistamiseksi.

Toisessa vaiheessa tehdään hankintoja, joiden kautta voidaan tunnistaa uusia palveluratkaisuja ja vauhdittaa niiden leviämistä partnerikaupunkeihin. Molemmissa vaiheissa Synchronicity luo yhteistyötä ja yhteisiä ratkaisuja kaupunkien välille.

Synchronicity-hankkeen kumppani Helsingissä on kaupungin innovaatioyksikkö Forum Virium Helsinki.

Lisätietoja

Kuva

Hanna Niemi-Hugaerts

#iot #avoindata #databusiness
#rajapinnat #API
puh. +358 40 674 9911
hanna.niemi-hugaerts(at)forumvirium.fi

Lue myös