Projektisuunnittelija Eetu Ryynänen töihin Forum Viriumin Älykäs liikenne -tiimiin

Artikkelikuva: Projektisuunnittelija Eetu Ryynänen töihin Forum Viriumin Älykäs liikenne -tiimiin

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

“Olen Eetu Ryynänen ja olen kotoisin Kuopiosta. Valmistuin äskettäin teolliseksi muotoilijaksi mutta aikaisempi työskentelyni on ollut autoalalla ja erilaisissa asiakaspalvelun tehtävissä.”

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

“Aloitin helmikuussa projektisuunnittelijana Vähähiilisyyttä tukevat dronepalveluratkaisut Etelä-Suomessa sekä Jätkäsaari Mobility Lab -hankkeissa. Työskentelin Forum Viriumilla kuitenkin jo aiemmin ollessani koulun työharjoittelussa ja osallistuin tällöin muun muassa Home-On-Demand-kokeiluun, jossa kauppakeskus Redissä testattiin autonomista lähettirobottia.”

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

“Odotan työskentelyä uusien ja mielenkiintoisten projektien parissa. Odotan myös innolla työskentelyä eri taustoista tulevien ihmisten kanssa.”

Mikä sinua innostaa?

“Ympärillä olevat luovat ihmiset ja uusien asioiden suunnittelu ja testaaminen. Olen myös aina ollut kiinnostunut ja innostunut teknologian tuomista uusista mahdollisuuksista.”

Mitä teet kun et ole töissä?

“Yritän viettää mahdollisimman paljon aikaa ystävien ja perheen parissa. Olen myös harrastanut kauan vanhojen autojen korjailua ja tällä hetkellä laittelen vanhaa Volkswagen Kuplaa kesäkuntoon. Myös piirtäminen ja valokuvaus ovat olleet tärkeitä harrastuksiani.”

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

“Haluaisin kehittää kaupunkia ja sen eri osa-alueita palvelemaan kaikkia siellä asuvia ihmisiä ja yrityksiä. Asioiden kehittäminen yhdessä luo kaikille hyvän kaupungin asua sekä yrityksille hyvän toimintaympäristön.”

Mitä osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

“Aikaisemmasta työkokemuksesta ihmisten parissa on itselleni syntynyt hyvä käyttäjälähtöinen ajattelutapa, jota pyrin työssäni eri projekteissa hyödyntämään. Teollisen muotoilun koulutuksesta taas olen saanut erilaisia muotoiluprosessissa käytettyjä työkaluja käyttööni, jota voin hyödyntää tehtävässäni projektisuunnittelijana. Lisäksi omaan jonkin verran tietämystä tekniikan saralta, joten asioiden suunnittelu tekniikka huomioiden ei ole vierasta.”


Lämpimästi tervetuloa töihin Forum Viriumiin, Eetu! 

 

Haluatko sinä mukaan töihin tekemään maailman toimivinta älykaupunkia? Saat tietoa avoimista työpaikoista seuraamalla meitä Twitterissä sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lisätietoa:

Kuva

Eetu Ryynänen

puh. +358 040 653 9955
eetu.ryynanen(at)forumvirium.fi

Lue myös