Projektipäällikkö EU Smart City Lighthouse -hankkeeseen

Artikkelikuva: Projektipäällikkö EU Smart City Lighthouse -hankkeeseen

Forum Virium Helsinki palkkaa projektipäällikön EU Smart City Lighthouse -hankkeeseen. Hankkeen päätavoitteena on tehdä Helsingistä entistäkin ilmastoystävällisempi paikka elää ja samalla mahdollistaa uutta liiketoimintaa uusimpia teknologioita hyödyntäen.

Helsingin kaupunki on profiloitunut yhtenä Euroopan johtavista älykaupungeista. Forum Virium Helsinki Oy on Helsingin kaupungin kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on edistää uusien innovatiivisten ratkaisujen ja teknologioiden kokeilua ja käyttöönottoa Helsingissä.

Etsimme nyt projektipäällikköä EU Smart City Lighthouse -hankkeeseen, jossa Helsingin kumppaneina ovat mm. Hampuri ja Nantes.  EU Smart City Lighthouse-hankkeet ovat eurooppalaisia lippulaivahankkeita edistyksellisimmille eurooppalaisille kaupungeille.

Tammikuussa käynnistyvässä hankkeessa toteutetaan Helsingissä iso, eri älykaupungin osa-alueita yhdistävä ja integroiva demonstraatio vuosina 2017–2019. Päätavoitteena on tehdä Helsingistä entistäkin ilmastoystävällisempi paikka elää ja samalla mahdollistaa uutta liiketoimintaa uusimpia teknologioita hyödyntäen.

Projektipäällikkö vastaa hankkeessa Forum Virium Helsingin käytännön toimenpiteistä, oman projektiryhmän työn organisoinnista, sekä Helsingin demonstraatioon kuuluvien muiden organisaatioiden (mm. Helen ja VTT) ja kaupungin yksiköiden yhteistyön koordinoinnista. Projektipäällikkö ja projektiryhmä ovat osa yhtiömme Internet of Things -tiimiä.

Edellytämme:
• aiempaa kokemusta kansainvälisistä yhteishankkeista (esimerkiksi Horisontti2020-, FP7- tai EAKR-ohjelmat)
• hyvää ymmärrystä Internet of Things -teknologiaympäristöistä
• aiempaa kokemusta julkisista hankinnoista
• hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
• soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• kykyä vastata hankkeen IoT-osakokonaisuuden tuottamisesta ja tietotekniikan asiantuntijoiden työnohjaamisesta
• aloitteellisuutta, yhteistyötaitoja, organisointikykyä

Arvostamme:
• syvempää osaamista jollain älykaupunkikehityksen keskeisellä alueella (esim. IoT, energiajärjestelmät, ympäristöteknologia, älyliikenne)
• projektinhallintaosaamisen sertifikaattia

Tarjoamme:
• näköalapaikan kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulle
• itsenäisen ja monipuolisen työn
• kannustavan, dynaamisen ja kehitysorientoituneen työyhteisön

Kyseessä on kolmen vuoden määräaikainen työsuhde ja työ alkaa välittömästi.

Hakuaika on päättynyt. Ilmoitamme kaikille hakijoille tuloksista henkilökohtaisesti.

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka kehittää uusia digitaalisia palveluja yhdessä yritysten, Helsingin kaupungin, muiden julkisten toimijoiden sekä kaupunkilaisten kanssa.

Tavoitteena on kehittää parempia kaupunkipalveluja, synnyttää uutta liiketoimintaa ja avata uusia yhteyksiä kansainvälisille markkinoille.

Lisätietoja

Kuva

Hanna Niemi-Hugaerts

#iot #avoindata #databusiness
#rajapinnat #API
puh. +358 40 674 9911
hanna.niemi-hugaerts(at)forumvirium.fi

Lue myös