UrbanSense-projekti ostaa 5G-kokeiluja Helsinkiin – tarjoa kaupunkiratkaisua!

Artikkelikuva: UrbanSense-projekti ostaa 5G-kokeiluja Helsinkiin – tarjoa kaupunkiratkaisua!

Onko yritykselläsi 5G-innovaatio, jota haluaisit kokeilla aidossa kaupunkiympäristössä? Tule testaamaan sitä UrbanSense-projektin kanssa. Ostamme kokeiluja jopa 8000 eurolla. Tarjoa 5G-ratkaisuasi 31.1.2019 mennessä!

UrbanSense-projekti haastaa yritykset edistämään 5G-teknologian käyttöönottoa uusien innovatiivisien kokeilujen avulla. Haasteen tueksi tarjoamme laajan asiantuntijaverkoston sekä innovatiivisen ympäristön keskeisillä Living Lab -alueilla Helsingissä. Kokeiluhankintakierroksia järjestetään kolme kappaletta.

Ensimmäisen kokeilukierroksen tarjouskilpailu on avoinna 31.1.2019 saakka ja siihen voi tarjota kokeilua tämän sivun tarjouslomakkeella. Yksittäisen kokeilun arvo voi olla enintään 8000 euroa.

Haaste 1:  Massive IOT (NB-IOT)    

Kehitä ja testaa markkinoita uudella IOT-palvelulla, joka hyödyntää 5G:n ominaisuutta käyttää suurta laitteiden ja sensoreiden määrää verkossa. Kokeilun tarkoituksena on vauhdittaa uuden teknologian käyttöönottoa ja ymmärrystä innovatiivisin kokeiluin. Kokeilussa voidaan hyödyntää LTE:n päälle implementoitua NB-IOT tai LTE-M teknologiaa joka on myös 5G-yhteensopiva. Mitä opitaan kokeilun aikana?

Arvostamme Massive IOT (NB-IOT) -ratkaisuja, joilla on paljon uutuusarvoa ja merkittävyyttä. Uutuusarvoa on myös tuotoksessa, jossa on hyödynnetty aikaisempia ratkaisuja uudella tavalla.

UrbanSensessä kokeiluja ostetaan pienhankintana.

NB-IOT-käyttökohteiksi löytyy maailman toimivimmassa kaupungissa eli Helsingissä useita eri mahdollisuuksia. Yllätä meidät innovatiivisella käyttökohteella tai tee jo toimivasta ratkaisusta vieläkin parempi NB-IOT:n avulla!

Esimerkkejä käyttökohteista:

  • Älykäs kaupunkiympäristö
  • Ihmisvirtojen seuranta ja analyysi
  • Älykäs kaupunki-infrastruktuuri, bussipysäkit, mainoslaitteet, julkiset kulku- ja huoltoajoneuvot
  • Älykkäät katulamput
  • Älykkäät jäteastiat
  • Älykäs pysäköinti

Katso myös arviointikriteerit.

Lähetä tarjouksesi meille täällä olevalla lomakkeella 31.1.2019 mennessä!

Lisätietoja

Kuva

Eero Jalo

#urbansense
puh. +358 40 501 3223
eero.jalo(at)forumvirium.fi

Lue myös