Mika Malin Forum Virium Helsingin johtajaksi

Artikkelikuva: Mika Malin Forum Virium Helsingin johtajaksi
Mika Malin
Mika Malin

Mika Malin on nimitetty 1.3.2016 alkaen Forum Virium Helsingin johtajaksi. Hän seuraa yhtiön johdossa Jarmo Eskelistä, joka siirtyy 1.4.2016 Lontooseen johtamaan Future Cities Catapultin innovaatiotoimintaa. Forum Virium Helsingillä ja Future Cities Catapultilla on paljon yhteisiä tavoitteita ja samankaltaisia hankkeita, ja organisaatiot suunnittelevat jatkossa läheistä yhteistyötä.

Malinilla on pitkä kokemus Forum Viriumin Helsingin toiminnasta ja hän on ollut usean vuoden ajan yhtiön johtoryhmän jäsen. Hän on myös vastannut Forum Viriumin Helsingin sidosryhmätyön kehittämisestä. Malinilla on vahva digitaalisen transformaation tausta. Hän on ollut perustamassa muun muassa Digia oyj:ta ja ollut neuvonantajana sekä sijoittajana useissa Startup-yrityksissä.

Forum Virium Helsinki kehittää uusia digitaalisia palveluja yhdessä yritysten, kaupunkien ja kaupunkilaisten kanssa. Se on ollut merkittävässä roolissa muun muassa Helsingin seudun avoimen datan menestystarinassa. Helsingin kaupungille Forum Virium Helsinki on tuotekehitysyksikkö, joka etsii parannuskohteita ja niihin digitaalisia ratkaisuja.

www.forumvirium.fi

Lisätietoja:
Mika Malin
johtaja, Forum Virium Helsinki
mika.malin@forumvirium.fi
puh. +358 40 668 5599

Marja-Leena Rinkineva
Forum Virium Helsingin hallituksen puheenjohtaja
Elinkeinojohtaja, Helsingin kaupunki
marja-leena.rinkineva@hel.fi
+358 50 559 9183

Lue myös