Tervetuloa Mission Zero Foodprint ja CarbonWise -hankkeiden yhteiseen webinaarin, jossa esitellään ravintola-alan parhaita käytäntöjä ravintola- ja -kongressialan ruokahävikin hallintaan.

Tapahtuma: Kokemuksia kentältä: Ruokahävikki hallintaan!
Aika: 17.3.2021 klo 14-15:30
Paikka: Microsoft Teams-webinaari
Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Miltä näyttää valtakunnallinen ruokahävikkitiekartta ravintoloiden osalta? Miten ruokahävikkiä voidaan ennaltaehkäistä gastronomia edellä? Entä millaisia työkaluja ravintoloille on tarjolla ruokahävikin hallintaan?
Mission Zero Foodprint – ja CarbonWise-hankkeiden yhteiswebinaari etsii vastauksia näihin kysymyksiin nostaen esille konkreettisia esimerkkejä ravintolakentältä. Osallistu webinaariin, niin kuulet mielenkiintoisia lähestymistapoja ja ratkaisuja alan toimijoilta.

Tarkempi ohjelma päivittyy pian tälle sivulle.

Ilmoittaudu webinaariin oheisella lomakkeella

Mission Zero Foodprint -hanke (2019-2021) saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto.

Mission Zero Foodprint -hanke kokoaa ravintola- ja ruokapalvelualan yrityksiä, kehittäjiä ja sidosryhmiä yhteiskehittämään ravintoloiden toimintaprosesseja kohti hiilineutraaliutta. Hankkeessa kokeillaan ja kehitetään digitaalisia työkaluja sekä pilotoidaan uusia toimintamalleja yhdessä Uudenmaan ravintoloiden kanssa. Projektin rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Uudenmaan liitto.

Kuva: Jussi Helsten, Helsinki Marketing

Lisätietoja

Annamaria Rossi

Projektisuunnittelija


#fiksukalasatama #virtuaalivehreä #missionzerofoodprint
puh. +358 50 491 2270
annamaria.rossi(at)forumvirium.fi