Jätkäsaari Mobility Lab ja Forum Virium Helsinki etsivät innovatiivisia liikenteen ja liikkumisen ratkaisuja nopeilla kokeiluilla. Kokeiluhaku on avoinna 3.2.2020 asti.

Haulla etsitään uusia palveluja ja teknologioita, jotka edistävät liikenteen sujuvuutta ja kestäviä kulkutapavalintoja Länsisataman kaupunginosassa (Jätkäsaari, Hernesaari, Ruoholahti, Salmisaari, Telakkaranta). 

Tarjoukset kokeiluista tulee jättää 3.2.2020 klo 23.59 mennessä. Tarjoukset jätetään sähköisellä lomakkeella Jätkäsaari Mobility Labin verkkosivuilla.

Tarjouspyynnöstä järjestetään infotilaisuus 15.1.2020 klo 9.00-10.30 Maria 01:n startup-kampuksella, Huone Classroom (Lapinlahdenkatu 16, Helsinki). Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

 

 

 

 

 

 

Kuva: Suomen Ilmakuva Oy

Lisätietoja

Janne Rinne

Projektipäällikkö


#alyliikenne #jml
puh. +358 40 682 0050
janne.rinne(at)forumvirium.fi

Tilaa Forum Virium Helsingin uutiskirje!

Älyratkaisuja kaupungeille, pilotteja yrityksille ja yhteistyömahdollisuuksia tutkimuslaitoksille – kerromme sinulle ensimmäisenä!


Olen lukenut Forum Virium Helsingin rekisteriselosteen ja hyväksyn että henkilötietojani käsitellään sen mukaisesti. Lyhyesti: noudatamme EU:n GDPR-asetusta ja käsittelemme henkilötietoja huolellisesti.